En gravid kvinna skänker till sin man en Lamborghini, värd 190.000€: "det är belöningen för de uppoffringar han kommer att göra"

av Titti Carlberg

21 Mars 2022

En gravid kvinna skänker till sin man en Lamborghini, värd 190.000€: "det är belöningen för de uppoffringar han kommer att göra"
Advertisement

Många par är väl medvetna om detta: när det första barnet kommer, förändras verkligen allt. Det som tidigare verkade vara självklara vanor måste tänkas om när man får ett barn, det är inte längre så lätt att sova och man får många nya bekymmer relaterade till den lilla. Det handlar om helt normala saker, men som för många människor, i vardagslivet, också kan utgöra ett stort problem.

Väl medveten om allt som hennes man skulle bli tvungen att göra efter födseln av det barn de väntar, har den kosmetiska influencer som vi ska berätta om beslutat att belöna honom, kanske lite för mycket. Genom att skänka honom en helt ny Lamborghini, en racerbil värd över 190.000 euro.

Som ofta händer i liknande fall, blev avsnittet, som delades på TikTok, omedelbart viralt på webben och samlade på sig ett stort nummer av reaktioner och kommentarer.

via ayunieso24/TikTok

Advertisement
ayunieso24/TikTok

ayunieso24/TikTok

Ett mycket bestämt avtal, det som Anes och hennes man Weldan ingick, ett mycket ungt par på 19 respektive 20 år från Malaysia. Efyer förlossningen måste flickan, en influencer inom kosmetiska produkter, enligt traditionen inom hennes familj, begränsa rörelser och aktiviteter de närmaste 100 dagarna efter födseln.

Att ta hand om den nyfödda blir alltså maken, som kommer att ägna sig på heltid åt babyn, under den tiden, från blöjbyte till måltider, till bad och allt annat. Det kommer inte att bli lätt för honom att göra allt själv, men i gengäld fick han en "belöning" som att definiera häpnadsväckande skulle vara en underdrift.

Advertisement
ayunieso24/TikTok

ayunieso24/TikTok

Den unga Anes, känd på TikTok som @ayunieso24, har faktiskt delat ett klipp på sitt konto där hon tar Weldan, som har ögonbindel på sig, till bilhandlaren. Där det, i väntan på mannen, stod en helt ny Lamborghini Huracan Evo, komplett med en röd rosett bara för honom. Överraskad och förvånad framför superbilen omfammnade den unge affärsmannen sin gravida fru med glädje. Och det är inte svårt att förstå varför: det är inget som händer alla, och inte varje dag, att få en sådan gåva för något som är helt normalt för många föräldrar.

Vem vet om Weldan, under de många sömnlösa nätter som väntar honom, efter barnets födelse, kommer att uthärda dem lättare när han tänker på sin Lamborghini som står i garaget.

En sak är säker: avsnittet väckte en lång kör av kommentarer och reaktioner, många roade och ironiska. "Det hade blivit billigare att anställa en tillfällig barnflicka på heltid", skrev en användare; andra har kallat Weldan "En väldigt tursam make".

ayunieso24/TikTok

ayunieso24/TikTok

"Jag förväntar mig att min man tar hand om babyn dag och natt - säger Anes - och utöver det måste han finnas vid min sida, för jag kommer att behöva mycket uppmärksamhet efter förlossningen".

Vi tvivlar inte på att den unge mannen, efter en sådan gåva, kommer att vara villig att göra allt. Det återstår bara en fråga: är det verkligen nödvändigt att belöna mannens "offer" på det sättet? I slutändan är det en fråga om ett personligt val... Vad tycker du?

Advertisement