Han är helt täckt av bin och går omkring som om det är fullt normalt: de kallar honom "Bee Man"

av Titti Carlberg

23 Mars 2022

Han är helt täckt av bin och går omkring som om det är fullt normalt: de kallar honom "Bee Man"
Advertisement

Vi det här laget känner vi till det väl: när man surfar på nätet får man verkligen se allt. Videor, bilder, berättelser, kommentarer: internet är idag en enorm behållare där verklighet ofta blandas med fantasi, och ibland är vissa saker så otroliga att vi inte tror att de är sanna. Det vi ska visa dig, till en början, kan vara en av de, även om det inte är så.

Vad pratar vi om? Du har redan sett det på bilderna: av en man som har blivit en riktig kändis på sociala medier för den mycket speciella relationen han har till bin. Glöm biodlarnas bedrifter som med mod lyckas ta sig igenom tusentals och åter tusentals insekter: han går mycket längre än så. Utan att bli panikslagen agerar han som om det vore den mest naturligaste saken i världen, den här mannen lyckas gå runt helt "täckt" av bin. Och om du tror att han, i slutet av dagen, kommer att vara täckt av stick, så tror du fel...

via La Prensa

Reporte Ya/Twitter

Reporte Ya/Twitter

Det är inte alla som har en speciell koppling till djur, och speciellt med insekter. Det finns dock de som lyckas etablera kontakter och "oskrivna regler" för en fredlig samexistens som för många helt enkelt är häpnadsväckande. Den venezuelanske mannen som är huvudperson i vår berättelse visar detta perfekt.

Han heter Dickson Sulbarán Briceño, han bor i delstaten Trujillo, i Venezuela och tillsammans med bin gör han ett verkligt underverk. Det räcker för att titta på bilderna för att inse det: Dickson lyckas göra med en enorm normalitet vad, för många människor, skulle vara en riktig mardröm.

Om du är rädd för bin och bara inte kan komma överens med dessa insekter, tänk dig då att ha nästan hela kroppen täckt av dem, från huvudet och ner och gå omkring som om det inte är något speciellt med det.

Advertisement

Den här mannen klarar det och fotografierna på honom har blivit virala, de har skapat ett verkligt "fenomen" runt honom och väckt många webbanvändares nyfikenhet och skapat många kommentarer

Hur är det möjligt? 

På bilderna kan man till och med se Dickson sätta sig på sin moped, alltid helt täckt av bin. Och det som är ännu mer otroligt är: hur kan det komma sig att de inte sticker honom?

Superkrafter? Dolda färdigheter? Ingen vet faktiskt exakt vad Briceños hemlighet är, och det är ingen slump att denne unge man - som försörjer sig som mekaniker - fick smeknamnet "Bee Man" av lokalbefolkningen. När man tittar noga på honom ser han verkligen ut som något ur en science fiction film där han spelar en ny och aldrig tidigare skådad roll. Många användare i detta avseende har ironiskt nog "föreslagit" honom som huvudperson i en sådan långfilm!

Otroligt, eller hur?

Advertisement