16 personer som definitivt har haft en dag som var sämre än din

av Titti Carlberg

05 December 2022

16 personer som definitivt har haft en dag som var sämre än din
Advertisement

Det har hänt oss alla någon gång att vi redan vid dagens början önskar att den ska vara över, eftersom oförutsedda händelser dyker upp när man inte väntar sig det. Det enda man kan göra, när de dyker upp, är att försöka behålla lugnet, oavsett vad det är som händer. 

De som knäppte de här bilderna hade säkert stora svårigheter att hålla huvudet kallt och fortsätta framåt på sin väg. Hemligheten är att dra ett djupt andetag och skaka av sig det som precis hände, även om det inte är så lätt alla gånger.

Nedan följer 16 bilder som definitivt visar personer som har haft en dålig dag.

Advertisement

1. Leksaksaffär

1. Leksaksaffär

nhcaochong/Reddit

Hennes första dag på nya jobbet kunde ha börjat bättre. Lyckligtvis hände det inga fler missöden.

Advertisement

2. Utdragbar låda

2. Utdragbar låda

lowie07/Reddit

När man försöker stänga lådan men det finns något som hindrar den från att skrolla. Man försöker på alla sätt och vis att fixa lådan men det går aldrig att stänga den helt.

3. Mobiltelefonbatteri

3. Mobiltelefonbatteri

ultameca/Reddit

"När jag återvände hem efter semestern fann jag min andra mobiltelefon i det här skicket". Batteriet verkar ha svällt och har lyckats öppna skalet som blockerar det.

4.Pussel

4.Pussel

IntoTheBite/Reddit

Efter att du har tillbringat en lång tid med pusslet upptäcker du att det fattas några grundläggande bitar. Det fattades bara några stycken för att avsluta.

6. Glasögonbåge

6. Glasögonbåge

antiloquist/Reddit

Den som hade sönder sina glasögon hade nog ingen bra dag. Undra hur människan tog sig framåt i väntan på reparationen.

Advertisement

7. Choklad

7. Choklad

rhythmMAN/Reddit

Soffan kommer aldrig mer att bli densamma, oavsett hur många gånger man tvättar den kommer märket av choklad att finnas kvar för alltid.

8. Flytt

8. Flytt

Blaqinteldmv/Reddit

När man ska flytta är bostaden ofta full av kartonger, det finns inte ens ett matbord längre och man letar efter ett ställe att äta vid. Det är dock viktigt att se till så att det är stabilt där man ställer tallriken annars är det risk att allt rasar. Ett gott råd är dock att inte äta soppa.

Advertisement

9. Biltvätt

9. Biltvätt

morganrsterling/Reddit

När bilen är nytvättad måste man se upp var man parkerar. I det här fallet verkar det som att bilen har parkerats under ett fågelbo.

10. Cykelhjul

10. Cykelhjul

Cheeznitz/Reddit

Cyklisten har förmodligen cyklat rakt ner i en ganska djup grop. Från och med nu blir det svårt att cykla i en rak linje.

Advertisement

11. Glass

11. Glass

creatingusernamesgivesmeanxiety / Imgur

Det är svårt att hålla sig lugn när man vill äta glass och vid första skedtaget ramlar all glass ner pågolvet och kladdar ner bilen.

12.Mozzarellastick

12.Mozzarellastick

Rain_Frey / Reddit

Dessa friterade stick borde vara fyllda med ost. Så var det dock inte i det här fallet för efter första tuggan insåg personen att de var tomma inuti.

Advertisement

13. Buljong

13. Buljong

lilshawty_2999/Reddit

När du lägger en förpackning buljong i matkassen, och upptäcker senare att locket inte var ordentligt stängt för all buljong har runnit ut i kassen.

14. Öronsnäckor

14. Öronsnäckor

JeffroMaddox/Reddit

När du öppnar behållaren till dina bluetooth snäckor och upptäcker att den ena saknas och förmodligen är förlorad föralltid.

Advertisement

15. Tv:n

15. Tv:n

codecblack/Reddit

Man kommer hem trött efter en lång arbetsdag, sätter på Tv:n oh upptäcker att den bara visar nedre delen av bilden.

16. Diskmaskinskorg

16. Diskmaskinskorg

Reddit

När man ska plocka ur tallrikarna, besticken och glasen ur diskmaskinen och korgen plötsligt lossnar och alla köksredskap hamnar på golvet.

Vilken händelse har förstört din dag?

Advertisement