De upptäcker att de är gifta med samma kvinna och bestämmer sig för att bli vänner

av Titti Carlberg

24 Augusti 2022

De upptäcker att de är gifta med samma kvinna och bestämmer sig för att bli vänner
Advertisement

Det är inte ovanligt att man upptäcker något om sin partner efter år av förhållande. När du tror att du vet allt om en person kan du vara säker på att det finns åtminstone en enda sak som den inte har berättat. Det kan vara en bagatell, en hemlighet som hålls dold för ett gott syfte och andra gånger kan det handla om ett parallellt liv.

Det var precis det som hände Christopher Thomas och Peter Sherratt. Två gifta män som upptäckte något minst sagt överraskande om deras hustrur: det var samma person. Faktum är att Karen Sherratt var gift med dem båda i hemlighet. 

Låt oss se vad detta handlar om.

via TheSun

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Det sägs ofta att man ska eliminera allt som är negativt i sitt liv. Huvudpersonerna i denna berättelse Christopher och Peter, är väl medvetna om det, som upptäckte att bådas fru var en och samma person. Kvinnan var alltså gift med dem båda i hemlighet.

Men hur är det möjligt?

Karen hade gift sig med Peter år 2006. Men tyvärr för paret gick det inte så bra. En rad oförutsedda händelser, inklusive Karens tendens att spendera för mycket av deras gemensamma ekonomi, fick Peter att avsluta förhållandet, trots att de fortfarande formellt var gifta. I detta avseende säger mannen: "Vårat gemensamma konto var alltid tomt och jag kämpade verkligen hårt för att försörja oss".

År 2012 träffade Karen ex-militären Christopher via en dejtingapp och efter sju månader gifte de sig.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Enligt Christopher var det tydligt att Karen hade många hemligheter, men på grund av kärleken han kände för henne la han misstankarna åt sidan. Tills han år 2013 råkade snubbla över skilsmässoansökan från Peter"Alla tvivel och misstankar jag hade haft kom fram när jag hittade dokumentet", berättar han.

Kvinnan, efter den händelsen, var tvungen att svara i rätten om sitt beteende. När rättegången var över bestämde sig Christopher och Peter för att träffas och av detta föddes en sann vänskap, baserad på en gemensam uplevelse. "Det var tydligt att det fanns ett band mellan oss och att vi skulle förbli vänner under en lång tid framöver. Hon förtrollade oss båda och vår vänskap är resultatet av det.". De två männen lyckades därför dra nytta av denna otroliga situation.

Hur hade du betett dig om du var en av männen?

Advertisement