Han samlar in 100.000$ på 24 timmar för att donera till en äldre kvinna: "Nu kan hon äntligen sluta jobba"

av Titti Carlberg

13 December 2022

Han samlar in 100.000$ på 24 timmar för att donera till en äldre kvinna: "Nu kan hon äntligen sluta jobba"
Advertisement

Mycket ofta, när en viss ålder uppnås, börjar människor längta efter pensionera sig, de drömmer om att få tillbringa sina dagar i lugn och ro, efter att ha jobbat under hela sitt vuxna liv. Men ibland händer det dock att man måste arbeta en mycket längre tid än vad man hade tänkt sig eller hoppats. Just därför är det sorgligt att se en äldre människa jobba trots att hon är så pass gammal att hon har rätt att sluta.

Faktum är att det var, för många människor, tråkigt att behöva se den gamla kvinnan som jobbade på Walmart, så de beslöt sig för att ingripa och starta en insamling för att sedan skänka henne den insamlade summan. Låt oss se hela historien mer detaljerat.

via dbon973_/TikTok

Advertisement
dbon973_/TikTok

dbon973_/TikTok

Devan Bonagura som är känd på TikTok under pseudonymen dbon973_, var en dag i en Walmart-butik där han fick syn på en äldre kvinna som satt och vilade under sin lunchrast, innan hon skulle återgå till arbetet. Så fort han såg henne frågade han henne om han fick spela in en video med henne, som han skulle publicera på sociala medier.

Kvinnan som heter Nola har nått sin pensionsålder, men var trots det tvungen att fortsätta arbeta, och Devan beslutade sig att göra något för att hjälpa henne.

Advertisement
dbon973_/TikTok

dbon973_/TikTok

Klippet nådde 29 miljoner visningar, varför han bestämde sig att be webbanvändarna om att samarbeta med honom och starta en insamling på GoFundMe för att hjälpa kvinnan.

"Nola arbetar på Walmart och det förklarar allt. Låt oss alla enas om att hjälpa henne. Det är bara vi som kan tillåta henne att sluta jobba".

Till en början trodde webbanvändarna att det var en strategi för att han skulle tjäna pengar, men när de insåg att pengarna faktiskt skulle gå till kvinnan tvekade de inte utan började donera pengar. De samlade in över 100.000$ på 24 timmar.

dbon973_/TikTok

dbon973_/TikTok

Butikskedjan försökte sätta käppar i hjulet för mannen, och sa åt honom att sluta annars skulle de vidta åtgärder, men han svarade bara lugnt att ingenting kunde hindra honom från att fortsätta. Han kontaktade Nolas dotter för att bestämma ett möte med dem så att han kunde överlämna de insamlade pengarna. Den gamla kvinnan förklarade att anledningen till att hon fortfarande arbetade var för att betala färdigt på lånet för hennes hem, men tack vare donationen kan hon nu ta ett stort steg mot sin pensionering.

Vad tycker du om Devans och de andra webbanvändarnas gest?

Advertisement