En kvinna som ser ut att vara 25 år gammal, men när hon avslöjar sin ålder blir webbanvändarna förvånade: "Berätta din hemlighet för oss"

av Titti Carlberg

17 Mars 2022

En kvinna som ser ut att vara 25 år gammal, men när hon avslöjar sin ålder blir webbanvändarna förvånade: "Berätta din hemlighet för oss"
Advertisement

Att försöka gissa en persons ålder är alltid en chansning: risken finns att man gissar fel och ger dem flera år mer än vad de egentligen är. Medan vissa inte fruktar de första tecknen på åldrandet, kanske andra känner av det alldeles för mycket. Men det motsatta kan också hända och vi blir förvånade över att upptäcka att någon vi trodde var väldigt ung faktiskt är äldre än vad vi trodde.

Detta är vad som hände Amber Lancasters följare, en kalifornisk kvinna som berättar på sina sociala sidor, om hemligheten bakom sitt utseende

via The Sun

Lancaster är en 41-årig mamma som bor i Los Angeles, och hon ser minst femton år yngre ut. När hon uppgav sin rätta ålder på sociala medier blev hennes följare bokstavligen talat häpna. Kvinnan publicerar innehåll om mode och skönhet varje dag och har över fyrahundratusen followers.

Influencern har dock aldrig skrivit sitt födelsedatum i inläggen på Instagram eller i de video som hon publicerar på TikTok, så det var ingen som kände till den.

När hon bestämde sig för att tillkännage den var det många som blev förvånade, så pass att de trodde att hon ljög. Det avslöjande klippet åtföljs av en voiceover som säger: "Detta är för alla som ser yngre ut än vad de egntligen är, och för folk som inte tror dem när de avslöjar sin ålder."

 

Advertisement

Kvinnan skrev sitt födelseår i inläggets bildtext: 1980. Vilket betyder att hon inte är lite över tjugo som alla trodde, utan en, om än vacker och väldigt ungdomlig - fyrtiplussare. 

Webbanvändarnas kommentarer var blandade mellan komplimanger och uttryck av förvåning, de hade inte förväntat sig den informationen. Många uppmanade henne att avslöja hemligheten bakom hennes så ungdomliga utseende, så Amber bestämde sig för att publicera ännu en video.

Hon tackade sina följare och avslöjade "Fyra produkter för att sköta om din älskade hud", och försäkrade dem om att de fungerar.

det verkar som att den första ingrediens för hennes ungomliga utseende är tretinoin, en aktiv form av A-vitamin, som dock är receptbelagt.

amberlancaster007/Tik Tok

amberlancaster007/Tik Tok

"Jag har använt det i 15 år och det har bokstavligen förändrat min hud" erkänner Amber. "Det stimulerar produktionen av kollagen, vilken är den främsta ingrediensen som är vetenskapligt bevisad för att förbättra huden."

Till detta, rekommenderar influencern att man kombinerar ett C-vitaminserum för att göra hyn ljusare och Ponds Dry Skin ansiktskräm under natten.

Visst har dessa produkter varit till stor hjälp för Lancaster och resultatet är uppenbart!

Vad tror du? Skulle du någonsin kunna tro att Amber är över fyrtio år?

Advertisement