Mamman parkerar på en plats som är reserverad för barnfamiljer och hittar ett meddelande på bilen: "du är tjock och lat"

av Titti Carlberg

17 Mars 2022

Mamman parkerar på en plats som är reserverad för barnfamiljer och hittar ett meddelande på bilen: "du är tjock och lat"
Advertisement

När vi ser vissa händelser kan vi inte låta bli att tro att det för vissa människor blir allt lättare att kritisera andra utan att tänka efter om det är en situation som verkligen behövs kritiseras. Det lärde sig den här mamman på ett tråkigt sätt, och hon bestämde sig för att dela med sig av det som hände henne: en sorglig, absurd, nykter berättelse som verkligen inte är ett isolerat fall.

En enkel handling som att parkera på en plats som är reserverad för familjer blev det som gjorde att hon fick ta emot vulgära förolämpningar, "levererade" direkt på vindrutan på sin bil, via en lapp

Från vem?

Från någon som trodde att hon olovligen ockuperade parkeringsplatsen, utan att se att kvinnan faktiskt var där med sin tre månader gammal son, men inte bara det. Detta är vad som hände.

via Metro

Advertisement
Donald Trung Quoc Don/Wikimedia - Not the actual photo

Donald Trung Quoc Don/Wikimedia - Not the actual photo

När Paige Murray, 25, från Essex, England, gick ut från snabbköpet mot sin bil, trodde hon inte sina ögon. På vindrutan, väl synlig, satt det en lapp som lämnats av någon som förmodligen hade sett henne parkera på den plats som var reserverad för barnfamiljer som nog trodde att hon inte hade några barn och tänkte förolämpa henne.

"Det fanns inga barn i din bil. Du är tjock och lat", läste kvinnan på lappen, förutom fler förolämpningar som verkligen inte var trevliga att ta emot, helt obefogade förseelser, med tanke på att Paige hade full behörighet att lämna sin bil på den platsen, i sällskap av sin son Daniel, 3 månader, sin svärmor och sin svägerska.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Utan att tänka för mycket och redo att snabbt kränka någon, såg den som hade skrivit förolämpningarna med all sannolikhet inte - eller hade inte velat se - att Paige höll sitt barn mot sig i en sele när hon klev ur bilen. "Jag hoppas att den som skrev lappen skäms över sig själv - säger den unga mamman - det är verkligen lågt att förolämpa personer på det sättet utan att känna till sanningen".

"Det var chockerande - fortsätter hon - framförallt eftersom jag aldrig har väntat mig något liknande och jag visste att jag inte hade gjort något fel. Personen kunde ha sagt det direkt till mig".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Till en början trodde jag att jag hade felparkerat - erkänner hon - men sen tänkte jag efter och insåg att jag har all rätt att parkera där eftersom jag är en förälder som har mitt barn med mig. Personen som skrev lappen såg säkert inte min son - avslutar Paige - och jag hoppas att personen läser detta och tänker sig för två gånger i framtiden".

Det är alltid bättre att tänka sig för innan man utför en handling: det är vad den här historien lär oss. Vad tycker du?

Advertisement