"Min svärmor gömde en övervakningskamera i mitt sovrum": en kvinnas otroliga upptäckt

av Titti Carlberg

16 Mars 2022

"Min svärmor gömde en övervakningskamera i mitt sovrum": en kvinnas otroliga upptäckt
Advertisement

Hur långt får en mamma gå för att försäkra sig om att hennes barn har det bra och att det behandlas på rätt sätt? Att döma av historien som vi ska berätta för dig måste man svara att den nådde överdrivna nivåer. Anledningen är uppenbar: svärdottern som delade händelsen på nätet genomgick en absurd behandling av sin svärmor, en person som verkligen inte litade på henne.

Till den grad att hon, för att kontrollera om hennes son var okej och behandlades med respekt, gick hon så långt att hon installerade en dold kamera i parets sovrum. Ja, du läste rätt: utan att paret hade någon som helst aning om det, blev de bokstavligen spionerade i deras mest intima plats i hemmet. Sanningen kom dock så småningom fram och vid det laget tog svärdottern "hämnd".

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Det är ingen gåta eller nyhet att vissa svärmoder-svärdotterförhållanden åtminstone kan vara komplicerade. Även om det kan verka som en klyscha, ibland går saker, i familjen, precis så, och det skapas slitningar och episoder som ofta är för allvarliga för att kunnas övervinnas. Bland dessa finns denna historia.

I ett inlägg på Reddit berättade svärdottern, känd på det sociala nätverket som @throwraOP96657, en händelse som verkligen är otrolig, och frågade alla om hon hade gjort rätt eller fel när hon reagerade som hon gjorde.

"Jag har förbjudit min svärmor att komma hem till oss för att hon hade placerat en dold kamera i vårt sovrum", lyder rubriken på inlägget, och redan det säger en hel del. "Min man var sängliggandes på grund av en olycka för några månader sen - berättar kvinnan - och jag tog hand om honom. Min svärmor utövade en stor press på mig och bad mig ägna så mycket tid som möjligt åt honom, att inte låta honom sakna något, och att jag skulle uppdatera henne en gång i timmen om hans tillstånd".

Advertisement
AntanO/Wikimedia - Not the actual photo

AntanO/Wikimedia - Not the actual photo

"Hon blev jättearg om jag inte skrev till henne - fortsatte svärdottern -och varje gång hon kom och hälsade på gjorde hon ingenting för att hjälpa till. Tvärtom påpekade hon på allting som, enligt henne, var fel, vad jag borde göra och inte göra". En situation som verkligen inte är enkel, den som den här hustrun berättar, och det blev till och med värre.

"För några dagar sen - skrev den unga kvinnan - ringde hon mig för att skälla ut mig för att jag inte hade slätat till lakanet. Jag hade ingen aning om hur hon kunde veta det, eftersom min man inte hade ringt till henne. Så min svärmor berättade sanningen: hon hade installerat en dold kamera i sovrummet för att kontrollera att jag tog hand om hennes son på bästa sätt".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Det är svårt att inte bli förvånad över en sådan sak. "Jag sökte igenom rummet och hittade kameran, så jag ringde min svärmor och skällde ut henne. Hon erkände allt, och försökte rättfärdiga sig, jag skrek åt henne och förbjöd henne att sätta en fot i vårt hem". Vid det här laget fortsatte berättelsen med en massa "förbråelser" både från svärmodern och familjen. All kritik riktades mot svärdotterns beteende, som enligt de anhöriga, var överdrivet och alltför "hämndlystet", vilket även hennes man tyckte.

Det hjälpte inte att svärdottern hävdade att svärmodern hade, med den dolda kameran, gjort intrång i deras privatliv. När hon bad Reddit-användarna om hjälp, undrade kvinnan om hon verkligen gjorde fel när hon förbjöd svärmodern att komma hem till dem, och i stort sett alla gav henne rätt"Skicka iväg din man tillsammans med henne", var en kommentar; "det verkar som att din man vill ha skilsmässa eftersom han blev arg på dig" är en annan persons åsikt.

Vad tycker du? Vem av dem är det som har överdrivit?

Advertisement