Hon upptäcker att hennes man är otrogen mot henne efter 26 års äktenskap, hennes hämnd är återfödelse

av Titti Carlberg

06 Mars 2022

Hon upptäcker att hennes man är otrogen mot henne efter 26 års äktenskap, hennes hämnd är återfödelse
Advertisement

Att återfödas är svårt, men det är möjligt: efter en besvikelse, en en händelse som har satt vår styrka på prov, en obehaglig händelse som har påverkat vårt liv, att ta sig upp på fötter är inte lika lätt som en promenad i parken. Inför detta kan man bara vädja till sina resurser om hjälp för att resa sig upp, ge sig själv tid att smälta och acceptera trösten från nära och kära. Vi frågar oss ofta varför vissa saker händer just mig och det är svårt att hitta ett svar på den frågan, kanske till och med omöjligt. I verkligheten är det dock så att framtiden har något bättre i beredskap som vi ännu inte känner till.

När en vacker sak föds ur ett personligt drama, känner man en känsla av hämnd: att kunna förvandla en sorg till kreativitet, till kärlek till sig själv, att nå en ny balans eller förverkligandet av en dröm är det bästa sättet att övervinna en kritisk period

Det vara vad Dianne Laurance gjorde, vars berättelse börjar efter att hon upptäckte att hennes man hade en annan kvinna.

via Vogue

Allt började med att Dianne upptäckte att hennes man, efter 26 års äktenskap, var otrogen mot henne med en annan kvinna. Hennes misstankar föddes då mannen reste iväg på en tjänsteresa: enligt henne så reste han inte ensam och efter att ha forskat lite fick hon bekräftelse på att hon hade rätt. Hennes mans älskarinna var en yngre kvinna, vilket låter som en kliché. Den bedragna hustrun bestämde sig då för att lämna sitt hem och flytta in tillfälligt hos en vän.

Denna dramatiska episod sammanföl dock oväntat med en radikal - och definitivt till det bättre - vändpunkt i hennes liv, till stor del beroende på en provokation från hennes exman, som hade sagt till henne: "När ett par bryter upp efter många år tillsammans, kommer en av de två att gå framåt framgångsrikt, medan den andra kommer att vara kvar på samma nivå som alltid"

Dessa ord markerade början på Diannes återfödelse som bestämde sig för att hämnas den orätt han hade gjort mot henne, genom att ge sig själv ett bättre liv

Så kvinnan började träna på ett gym, gick på vandringar och upplevde äventyr som sista minuten resor med vänner. Så småningom började hon känna sig annorlunda och märkte en viktig förändring inom sig själv: "Den äkta och fantastiska Dianne växte fram och jag gillar henne verkligen" förklarade hon.

Advertisement

Dag efter dag fortsatte Laurence sin uppgång till den bästa versionen av sig själv, och blev en entreprenör, filantrop och influencer, såväl som artist.

På sitt mycket populära sociala konto på Instagram berättar hon om sina dagar och är en inpiration för alla de kvinnor som går igenom en komplicerad period, som ett ljus i mörkret, och bevisar att det är möjligt att vara lycklig.

Hennes uppmuntrande budskap till sina följare är: "Oavsett vad livet har i åtanke för dig, det bästa du kan göra är att visa alla hur fantastisk du är.Det ända sättet att gå framåt är att inte se tillbaka". 

Vi kan bara önska allt gott till denna fantastiska krigare, och hoppas att hon kommer vara ett exempel för många kvinnor.

Advertisement