Denna kvinna har fött sitt 22:a barn: hon är mamma till Englands största familj

av Titti Carlberg

27 Maj 2021

Denna kvinna har fött sitt 22:a barn: hon är mamma till Englands största familj
Advertisement

Att ha en stor familj är många människors önskan: det finns de som drömmer om att ta hand om bara ett barn och de som drömmer om ett helt fotbollslag. Om det inte är en lätt uppgift att ta hand om ett barn, kan du då föreställa dig vad det innebär att ha 22? Sue och Noel är gifta, de bor i Morecambe - i Lancashire, England - och har 22 barn. Även om de hävdade att de inte ville ha fler, så har det unga paret fått sitt tjugoandra barn. Men det är inte allt, för Sue och Noel väntar också sina första barnbarn och - med sin stora familj - är de Englands största familj.

via TheSun

theradfordfamily/Instagram

År 2018 hade kvinnan sagt att hon inte vill ha fler barn och sa att hon inte skulle sakna att vara gravid och som svar på frågan "ses vi om ett år" som barnmorskan ställde svarade hon kategoriskt nej. Men saker och ting förändrades uppenbarligen och nu har barn nummer 22 kommit till världen. Även hennes barn har skapat familjer och nu väntar Sue och Noel på sitt sjunde barnbarn.

Advertisement

theradfordfamily/Instagram

Paret träffades när de båda var mycket unfa: Sue var 14 år när hon blev gravid första gången med Noel, som blev pappa bara 18 år gammal. Båda hade adopterats av sina respektive familjer, och även om många tyckte att det var tidigt, bestämde de sig för att behålla barnet och gifta sig.

theradfordfamily/Instagram

Sedan den dagen, nu långt borta, har de fortsatt att öka sin familj och idag delar de sin historia - tack vare foton - på Instagram, där de har nått 380 tusen följare. Kan du föreställa dig att laga kvällsmat åt över 20 personer eller tvätta åt alla?

theradfordfamily/Instagram

Tack vare deras sociala delning kan vi få en glimt av deras livliga liv. Att upprätthålla en så stor familj är också dyrt, och Sue svarar att hon och Noel inte är "hemliga miljonärer". Varje vecka spenderar familjen cirka 350 sterline på mat, och att gå ut och äta är en lyx som de inte har råd med speciellt ofta. Och att åka på semester tillsammans? Det är också en väldigt sällsynt händelse. Dessutom är det en tröttsam uppgift att ta hand om hemmet och hushållet. Efter att ha fött sitt tjugoandra barn, en flicka, sa paret att nu får det räcka: det kommer säkert att kräva mycket energi att ta hand om och se barnbarnen växa.

Advertisement