Han spenderar $20 000 på förlovningsringen men hon säger att det är för snålt - Curioctopus.se
x
Han spenderar $20 000 på förlovningsringen…
Philip, det uppfunna spöket som visade sig för en grupp forskare under ett experiment

Han spenderar $20 000 på förlovningsringen men hon säger att det är för snålt

25 Maj 2021 • Av Titti Carlberg
894
Advertisement

Att förlova sig är ett oförglömligt ögonblick, både för den som ställer frågan och för den som får frågan. En man delade sin upplevelse på Reddit, som inte var så roligt. Många kvinnor fantiserar om om det ögonblicket och hoppas att det blir magiskt och perfekt, och många partner strävar efter att leva upp till sina förväntningar: de väljer en speciell plats, väntar på rätt ögonblick och letar efter rätt ring, den som kan slutföra ögonblickets magi. Även om mannen spenderade $20 000 på förlovningsringen till sin flickvän, så kritiserade hon honom för den.


Den 30-åriga mannen gav förslaget till sin 27-åriga flickvän: de två hade varit tillsammans i 5 år och mannen säger att det var helt underbart, hon sa ja och de var båda väldigt lyckliga. Några veckor senare när hon frågade honom hur mycket han hade betalat för ringen, började diskussionerna. Han sa att han hade sparat i flera år för att köpa en förlovningsring på $20 000 och hon var först väldigt förvånad över att han hade kunnat spendera så mycket. Då uppstod en del tvivel: hur kunde han ha köpt en så stor diamant, 3,6 karat, för det beloppet. Så hon bad att få se diamantcertifikatet. När hon såg att det var en laboratorieodlad diamant blev hon fullständigt rasande och anklagade honom för att inte ha köpt henne "en riktig diamant".

Mannen blev bestört av denna reaktion, och även hans vänner var överrens om att tjejen inte skulle bry sig om diamanten var naturlig eller odlad i ett laboratorium, men han förklarade anledningen till sitt val: det är omöjligt att skilja naturliga diamanter från de odlade, de är mycket billigare och han ville att hon skulle få den vackraste ringen. Men kvinnan förblev orubblig i sin ställning och argumenterade för att ringen inte var tillräcklig. Hon bad honom också att byta den mot en med en naturlig diamant av motsvarande värde, men han vägrade: hans flickvän uppskattade inte gesten och förstår inte hur mycket tid han hade lagt ner på att hitta den perfekta ringen. Ingen av dem har ändrat sin position och det verkar som om förhållandet har upphört på grund av detta: för en ring "som inte är tillräcklig". Är det inte gesten som räknas?

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack