Paris Hilton tillkännager ankomsten av sin andra dotter: född av surrogatmamma

av Titti Carlberg

27 November 2023

Paris Hilton tillkännager ankomsten av sin andra dotter: född av surrogatmamma
Advertisement

Paris Hilton meddelade nyligen ankomsten av sitt andra barn, även det en flicka, genom ett inlägg på sociala medier. Stjärnan delade nyheten under Thanksgiving, vilket gav fansen en exklusiv titt på nykomlingens rosa klänning.
Låt oss se detaljerna i denna nyhet och orsakerna till denna nya användning av surrogatmoderskap.

Advertisement

Londons ankomst och Paris Hiltons glädje

Londons ankomst och Paris Hiltons glädje

parishilton/Instagram

I ett Instagram-inlägg avslöjade Paris Hilton upphetsat ankomsten av sin andra dotter, som hon döpt till London. Och att visa upp den rosa klänningen satte han en speciell touch till tillkännagivandet. Paris Hilton använde sig av surrogatmoderskap för att få lilla London, men hade beslutat sig för att hålla det privat ända fram till födseln. Faktum är att hennes follower undrade om den lilla flickan ännu inte var född, och Hilton skingrade alla tvivel och bekräftade att lilla London har fötts.

Advertisement

Glada fans på sociala medier för Paris Hiltons moderskap

Glada fans på sociala medier för Paris Hiltons moderskap

parishilton/Instagram

Paris Hiltons tillkännagivande av Londons födelse utlöste en skur av lyckönskningar på sociala medier. Entusiastiska fans fyllde kommentarsfältet med gratulationer och uttryck av glädje över den lilla flickans ankomst. Och kända personer som Naomi Campbell gav föräldraparet lyckönskningar. En användare skrev:

Jag skulle ärligt talat kunna börja gråta av glädje. Du är välsignad och nu har du en vacker dotter på väg. Hon kommer att vara omgiven av lycka och kärlek. Grattis.

En annan användare skrev "Grattis och välkommen London", liksom de många follower som skrev till Paris Hilton. Kvinnan svarade och uttryckte sin tacksamhet för lyckönskningarna och delade med sig av ett speciellt ögonblick.

Paris Hilton och surrogatmoderskapet

Paris Hilton och surrogatmoderskapet

parishilton/Instagram

Paris Hilton valde surrogatmoderskap för båda sina barns födelse, och hon delar med sig av sina skäl med världen. I en intervju med Glamour UK avslöjade stjärnan att hon bevittnade en förlossning under inspelningen av "The Simple Life" och den upplevelsen påverkade hennes beslut att välja surrogatmoderskap. Faktum är att rädsla och oro relaterade till graviditet och förlossning spelade en betydande roll, vilket dock inte påverkade viljan att bilda familj. Dessutom förklarade Hilton hur några obehagliga episoder hon drabbades av under tonåren gjorde henne ovillig att söka medicinsk vård under en graviditet.

Med London som precis anlänt, och lilla Phoenix, har Paris Hiltons dröm om en familj gått i uppfyllelse, och inläggen på sociala medier avslöjar hennes glädje. Hennes val att välja surrogatmoderskap styrdes av personliga erfarenheter och önskan att övervinna rädslor relaterade till graviditet.

Source:

Image preview credit: parishilton/Instagram

Advertisement