En polis går in på en bar där han inte förväntar sig att få ett rörande meddelande från en liten pojke

av Titti Carlberg

23 Augusti 2023

En polis går in på en bar där han inte förväntar sig att få ett rörande meddelande från en liten pojke
Advertisement

Vissa episoder under livet kan överraska och fylla ens hjärta med lycka och stolthet, i helt oväntade ögonblick. Det var vad polismannen i vår berättelse upplevde när han under sin tjänstgöring gick in på en bar.
Låt oss se vad som hände.

via Insider

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Eddie Benitz är en polis som under en vanlig arbetsdag bestämde sig för att gå in på en bar i Lakeland, Florida, USA. Han hade inte en aning om att han strax därpå skulle få uppleva en episod som skulle framkalla ett stort leende, ett av de där små ögonblicken som skulle finnas kvar bland de bästa minnena.

Kort efter att han kommit in på baren lade han märke till en liten pojke som stirrade på honom, barnet sa dock inget, så Eddie förstod att han var väldigt blyg. Instinktivt kände han en stor ömhet mot barnet, men han förväntade sig aldrig det som hände efter en kort stund.

Advertisement
LakelandPD/Facebook

LakelandPD/Facebook

Plötsligt såg polismannen att pojken skrev något på ett papper. Han kunde inte veta att det var ett meddelande till honom. Pojkens mamma, som var närvarande, berättade att hennes nioåriga son hette Noah och att han väldigt gärna ville prata med polisen, men kände sig generad. Kvinnan uppmuntrade dock sin son att övervinna sin blyghet och ta sig mod till att träda fram. Vid det laget fick den unge pojken en idé: med slantarna han hade i fickan skulle han bjuda polismannen på frukost.

Vid det tillfället kommunicerade Noahs mamma pokens avsikter till personalen, som inte tvekade att hjälpa honom. När notan var betald gick den lille fram till Eddies bord och visade kvittot, på vilket det stod några väl valda ord.

LakelandPD/Facebook

LakelandPD/Facebook

"Jag vill bli som dig när jag är stor. Tack för din tjänst."

Eddie, å sin sida, blev mållös: han hade aldrig förväntat sig en så underbar och oväntad gest. Noah, som vill bli polis när han blir stor, använde en del av sina pengar, som han hade fått i present på sin nionde födelsedag, för att bjuda Eddie på frukost.

Benitez blev känslomässigt rörd och tackade sin unge beundrare genom att posera med honom för ett foto.

"Detta betyder mycket för mig. Detta betyder att jag gärna kliver upp på morgonen, klär mig i min uniform och utför mitt jobb. Detta betyder mycket för att fortsätta försöka vara ett gott exempel för dessa unga människor" sa han senare.

Ett möte som utan tvekan gjorde båda lyckliga och som de alltid kommer att minnas med stor känsla.

 

Advertisement