En förre detta hotellchef varnar gästerna: "lägg aldrig tandborsten på handfatet"

av Titti Carlberg

22 Augusti 2023

En förre detta hotellchef varnar gästerna: "lägg aldrig tandborsten på handfatet"
Advertisement

Det finns några små försiktighetsåtgärder som vi bör ta i beaktande när vi övernattar på hotell. En av dessa, som en förre detta hotellchef föreslår, rör tandborsten: enligt experten är det här vad som absolut bör undvikas och varför.

via Daily Star

Advertisement

Vem är experten

Vem är experten

melly_creations_/Instagram

Melissa Hanks, känd som Melly Creation, namnet som kvinnan har valt för sina sociala profiler, är en förre detta hotellchef som i ett av sina klipp ger ett råd till webbanvändarna: lämna aldrig din tandborste öppet på ett hotellrum.

Det händer oss alla att vi kan behöva övernatta på en av dessa strukturer, oavsett om det är för semester eller arbete, och på webben är det möjligt att hitta mycket användbar information och råd för en riskfri vistelse och oförutsedda händelser. I det här specifika fallet fokuseras uppmärksamheten på just tandborsten, ett föremål som syftar till munhygien och tandhälsa som vi alla tar med oss på resor och använder ett par gånger om dagen.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

När du borstar tänderna hemma i ditt eget badrum sköljer du tandborsten och ställer tillbaka den i sin mugg, med eller utan ett "lock" av plast för att skydda den del vi använder i munnen. Det är dock vanligt för många att låta den ligga på en yta utan att bry sig om att hitta ett lämpligare arrangemang för den, men detta bör absolut undvikas på hotell, liksom att lämna den helt oskyddad i badrummet.
Varför?

Melissa, som kan skryta med att hon har miljontals follower, avslöjade anledningen till webbanvändarna, som blev helt förstummade. Hennes råd har ett respektabelt värde, eftersom vem vet bättre än en förre detta hotellchef om vad som kan hända innanför strukturens väggar?

Förklaringen som chockar: här är vad som kan hända

Förklaringen som chockar: här är vad som kan hända

Pixabay

Skälet är tydligen, enligt Melly, kopplat till hygien: enligt vad hon säger skulle vissa rumsstädare utan professionalism och etik kunna använda tandborsten till att göra rent i badrummet

"Ha din tandborste i resväskan - säger hon i videon - inte på handfatet i badrummet! Jag har fått höra om liknande incidenter, även om jag aldrig har sett dem själv."

Kvinnan, tack vare sin erfarenhet, tillade att detta är en bra anledning att vara artig mot hotellpersonalen:

"Detta är anledningen till att du ska vara trevlig mot hotellpersonalen. Lämna heller aldrig skräp överallt och lägg använda handdukar i en hög där det är lätt att ta dem, detta gör personalen nöjd. Dricks uppskattas alltid."

Har du någonsin tänkt på denna möjliga, tråkiga upptäckt?

Advertisement