Killen spenderade nästan 233.000 pund för att se ut som Barbie: efter operationen ångrade han sig

av Titti Carlberg

15 Augusti 2023

Killen spenderade nästan 233.000 pund för att se ut som Barbie: efter operationen ångrade han sig
Advertisement

Det finns många människor som, när de ser sig i spegeln, skulle vilja se annorlunda ut, de uppskattar helt enkelt inte sitt utseende. Varje minsta brist verkar oöverstiglig, men framför allt anser de dem enorma, trots att det inte är annat än små bagateller. De tror att dessa brister drar till sig andra människors uppmärksamhet, när de med största sannolikhet inte ens märker dem.

Det finns de som, för att korrigera dessa små brister, förlitar sig på kosmetisk kirurgi. Vissa människor vill dock förändra sitt utseende helt.

Huvudpersonen i berättelsen bestämde sig för att spendera £233.000 för att förvandla sig själv till Barbie, men efter att han hade fått som han ville ångrade han det och tyckte att det var bäst att göra ett nytt drastiskt val.
Låt oss se i detalj vad han gjorde.

via Dailymail

Advertisement
londonoli/Instagram

londonoli/Instagram

Oli London är en 33-årig brittisk influencer, mycket populär och känd under pseudonymen londonoil, som alltid har velat se ut som Barbie. Av denna anledning bestämde han sig för att ta till kosmetisk kirurgi för att förvandla sig. Efter otaliga ingrepp uppnådde han det resultat han önskade, synd bara att han inte var nöjd med det.

Advertisement
londonoli/Instagram

londonoli/Instagram

Den första operationen som Oli genomgick var när han var 23 år gammal, han ändrade då formen på sin näsa, men efter den förvandlingen var han fortfarande inte nöjd med sitt utseende, så han bestämde sig för en ytterligare förändring.

Det tog honom flera år att börja likna Barbie så mycket som möjligt. Synd bara att när han väl nått sitt mål bestämde han sig för ett nytt.

londonoli/Instagram

londonoli/Instagram

"Förra året var jag Barbie, efter att ha kommit ut som en transperson bestämde jag mig för att genomgå min första förvandling, och efter det valde jag ännu en förvandling. Jag har spenderat över 233 000 pund för att få se ut som en docka. När jag var Barbie hade jag en glamorös livsstil. Jag gick på evenemang och älskade gå på röda mattan. Jag agerade exakt som en blond docka."

Men trött på att imitera Barbie, bestämde han sig för att på nytt ändra sitt utseende och efter att ha genomgått otaliga operationer för att se ut som världens mest kända docka, bestämde han sig för att bli Ken, han insåg att han skulle kunna se ut som honom utan alltför många ingrepp. Det var därför han gjorde det valet.

"Att genomgå alla dessa kirurgiska ingrepp gör mig inte lycklig, men jag bestämde mig för att göra det eftersom jag vill att alla ska kunna leva autentiskt och vara ärliga mot sig själva". 

Vad tycker du om hans historia?

Advertisement