Modellen spenderar 2.000$ för att göra sina kinder till världens största

av Titti Carlberg

02 Januari 2023

Modellen spenderar 2.000$ för att göra sina kinder till världens största
Advertisement

Många människor accepterar ofta inte sin kropp, de ser vissa detaljer som ofullkomligheter vilka de vill förändra. De ser sig i spegeln och försöker göra allt för att dölja eller maskera de element som de inte uppskattar. För det mesta är det inget annat än bagateller, som verkligen inte gör annat än karaktärisera personen. Men de som inte lyckas acceptera sig själva försöker ändra sitt utseende med hjälp av kirurgi.

Denna modell gillade inte sina kindben, så hon bestämde sig för att göra dem större. Inom loppet av några år lyckades hon uppnå detta och blev korad till kvinnan med världens tjockaste kinder.

via Dailystar

Advertisement

Anastasia Pokreshchuk, är en 33 årig ukrainsk fotomodell. Innan hon förändrade sitt ansikte hade hon ett smalt ansikte, tunna läppar och lockigt blont hår. Men hon var inte nöjd med sitt utseende så hon sökte en lösning och förändrade det radikalt.

Som 26-åring fick hon sina första ansiktsinjektioner, hon började med läpparna, men det hon framförallt ville förändra var kinderna till att bli mer utmärkande.
Den sista modifieringen kostade henne 2.000 dollar.

Advertisement

Förvandlingen begränsades inte bara till kinder och läppar utan påverkade även käken och hakan som hon ville skulle bli mindre och finare. Slutligen ville hon ha längre hår och färga det i fuchsia. Alla dessa ingrepp har dock gjort att hon har korats till kvinnan med världens tjockaste kinder.

Anastasias förvandling gjorde henne oigenkännlig. När hon publicerade bilder av sin förvandling var det många som inte kände igen henne.

"Är det du? Wow! Fint foto, ärligt talat riktigt snygg""förr såg du ut som alla andra. Nu är du speciell, din look har tagit en otrolig vändning" och "jag förstår att kindbenen kan verka tjocka, men de är verkligen vackra".

Vid sidan av supportrarna fanns dock de oundvikliga belackarna som kritiserade henne för förvandlingen: "förut var du vacker""det fanns ingen anledning till att du skulle blåsa upp dina kinder" och "Varför förändrade du dig så här?".

Anastasia säger att hon älskar sitt ansikte och att hon inte kommer sluta med injektionerna i sina kinder eftersom hon verkligen gillar att ha dem tjocka.

Vad tycker du om hennes val att förändra sitt utseende?

Advertisement