Hon bedrar honom med åtta olika män: mannen hämnas under bröllopsmottagningen

av Titti Carlberg

26 December 2022

Hon bedrar honom med åtta olika män: mannen hämnas under bröllopsmottagningen
Advertisement

Bröllopet representerar en verklig sammanslagning mellan sinnen, en perfekt passform mellan individer, men framförallt mellan deras karaktärer. För att förbereda det perfekta bröllopet behöver man gott om tid och mycket uppmärksamhet, varje detalj måste vara felfri och noggrant studerad. Ibland händer det dock att brudparet bestämmer sig för någon överraskning under mottagningen, för att underhålla gästerna med något oväntat och överraskande.

Denna brudgum gav sina gäster och sin blivande fru en riktig överraskning. Faktum är att han bestämde sig för att hämnas, under bröllopsceremonin, för hans flickväns många svek. Han hade planerat allt in i minsta detalj. Låt oss se vad som hände.

via Irish Mirror

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Paret var på väg att gifta sig, men för den blivande mannen skulle det ha varit bättre att ställa in bröllopet efter att ha upptäckt sin flickväns många svek. Men hans enda tanke var att ta hämnd och visa alla vänner vad hon egentligen var. Så han planerade den perfekta hämnden.

I samma ögonblick som han hade upptäckt hennes otrohet började han planera hur han skulla hämnas, och han valde att göra det under deras bröllopsmottagning. Efter ceremonin, under lunchen, beslutade mannen att det var dags för en liten lek.

Brudgummen bad alla gäster ställa sig upp och vända på tallrikarna de hade framför sig, alla som hade en liten röd prick på tallriken skulle fortsätta stå upp, den andra fick sätta sig. Därmed blev endast åtta personer stående.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De åtta personer som förblev stående var hustruns alla älskare. Vid den tidpunkten sa brudgummen: "kära damer och herrar, titta på dessa män som står upp: de har alla varit min hustrus älskare under tiden vi var förlovade. Nu ska jag ansöka om att få äktenskapet ogiltigförklarat".

Efter att ha uttalat dessa ord lämnade han festen, gästerna satt mållösa och visste inte hur de skulle bete sig. De var alla som förstenade av chock när brudgummen gick.

Vad tycker du om händelsen. Skulle du ha agerat likadant som han?

Advertisement