Ett fan springer in på planen och kastar sig till marken: när hans flickvän kommer springandes friar han till henne

av Titti Carlberg

28 December 2022

Ett fan springer in på planen och kastar sig till marken: när hans flickvän kommer springandes friar han till henne
Advertisement

Innan man gifter sig måste man fria och när man planerar hur frieriet ska gå till så tänker man på hur förvånad ens älskade ska bli. Man försöker skapa något överraskande och oväntat som gör alla mållösa. Vanligtvis väljs rätt ögonblick, mannen ställer sig på knä och efter ett känslofyllt tal uttalas de ödesdigra orden: "vill du gifta dig med mig?". I det ögonblicket förblir allt orörligt, vilket känns som en hel evighet, i väntan på ett "ja".

Killen vi ska berätta om bestämde sig dock för att fria på ett inte så traditionellt sätt utan valde att överraska sin flickvän då hon minst anade det. Han invaderade fotbollsplanen under en match, kastade sig ner på marken och när hans flickvän oroligt sprang fram till honom, reste han sig upp på knä och friade till henne. 
Låt oss se vad som hände.

via Datali Zero

Advertisement
klaudhajdari/TikTok

klaudhajdari/TikTok

I Tirana, Albanien, under derbyt mellan de två fotbollslagen Klubi Futbolli Tirana och Partizani, vilket Partizani vann, var det dock en helt annan sak som gjorde den minnesvärd. Ett av fansen hade planerat i flera månader på att fria till sin flickvän, frieriet fångades på film och publicerades på TikTok-sidan klaudhajdari.

Klippet visar killen gåendes ner för läktaren, klättrar över reklamskyltarna och in på planen. Här, medan han springer med spelarna under deras uppvärmning, faller han, eller låtsas falla till marken. Två av domarna går fram för att försäkra sig om hans tillstånd, följt av ett annat fan, som i samförstånd med killen, signalerar till någon på läktaren att komma ner.

Advertisement
klaudhajdari/TikTok

klaudhajdari/TikTok

Vid det laget ser vi en tjej, flickvännen till killen som ligger på marken, komma springandes. Men när hon kommer fram verkar han ha återhämtat sig, han reser sig på knä, tar fram en ring ur fickan och ber henne gifta sig med honom. I det ögonblicket jublar publiken på läktaren, vilket verkar hetsa tjejen att svara "ja". Efter några ögonblick av tvekan kastar hon sig i sin älskades famn.

Allt slutade alltså med en omfamning som förseglar deras kärlek.

Vad tycker du om detta alternativa frieri?

Advertisement