Hon lämnas strax före bröllopet: hon skänker bröllopslunchen till hemlösa

av Titti Carlberg

24 Januari 2023

Hon lämnas strax före bröllopet: hon skänker bröllopslunchen till hemlösa
Advertisement

När man planerar ett bröllop vill man att varje detalj ska vara perfekt. Det finns människor som föreställer sig sitt bröllop redan i ung ålder, de vet hur de kommer vara klädda, och framför allt hur allt kommer att läggas upp. Förhoppningsvis kommer det att vara en av de lyckligaste dagarna i ens liv, men det är inte alltid det blir så. Alltför ofta slutar denna underbara resa innan den ens har börjat.

Bruden som är huvudperson i vår berättelse lämnades av sin blivande make några dagar innan bröllopet skulle gå av stapeln, men trots tog hon sig i kragen och bestämde sig för att pengarna hon hade spenderat på bröllopslunchen inte skulle vara ett slöseri. Hon bestämde sig för att förvandla det som skulle ha varit en ceremoni till en fest för hemlösa.

via Latimes

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Paret från Oxnard, Kalifornien, hade planerat deras bröllop länge: inbjudningar hade skickats, de hade bokat kyrkan där ceremonin skulle äga rum och de hade etablerat platsen där de skulle ha bröllopslunchen. Vi det laget verkade de som att de var i mål, när en eftertanke började vakna till liv i brudgummens sinne. Han var inte längre så säker på att han ville gifta sig, så han bestämde sig för att avbryta allt och lämna sin flickvän. Tjejen blev utom sig och visste inte vad hon skulle göra, i stunder som dessa är det svårt att hålla sig lugn, som tur var hade hon sin familj vid sin sida.

Platsen där bröllopslunchen skulle äga rum var redan betald. Av denna anledning beslutade bruden och hennes familj att, för att inte summan på 35.000 dollar skulle gå förlorad, öppna restaurangen för 150 st hemlösa.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De hemlösa människorna serverades en alldeles underbar lunch den dagen, med allt från lax till biff. En av gästerna sa att han aldrig tidigare hade ätit så goda och speciella produkter: "utöver fisk och kött serverades tacos med mango, verkligen utsökt".

Den här bruden, tillsammans med sin familj, hade intuitionen att göra den dagen oförglömlig, inte för henne, utan för andra människor. Istället för att tänka på sig själv ville hon göra gott för andra.

Skulle du ha gjort likadant?

Advertisement