Mannen avbryter ett bröllop och anklagar brudgummen: "Du ska ju gå nedför altargången med min dotter om några dagar!"

av Titti Carlberg

04 Februari 2023

Mannen avbryter ett bröllop och anklagar brudgummen: "Du ska ju gå nedför altargången med min dotter om några dagar!"
Advertisement

Bröllopet är en seriös händelse. Många människor drömmer om det sedan de var små, de föreställer sig det och vet med säkerhet var tillställningen kommer att firas, vilka som ska bjudas in och framförallt var banketten ska arrangeras. När det är dags att förbereda sitt bröllop gör man sitt bästa för att se till att alla detaljer blir perfekta. Allt måste vara på rätt plats eftersom det är enda sättet att förverkliga en sago ceremoni.

När man är på väg att gifta sig måste man dock vara helt säker och medveten om att man är på väg att ta ett stort steg. Alltför många människor glömmer att bröllop är för att fira föreningen mellan två personer.

Brudgummen, som är huvudpersonen i vår berättelse, hade kanske inte tagit sitt bröllop på så stort allvar, med tanke på att han några dagar efter det skulle gifta sig med en annan kvinna. Men låt oss se vad detta handlar om.

via bessyl_31/TikTok

Advertisement
bessyl_31/TikTok

bessyl_31/TikTok

Händelsen spelades in och publicerades på TikTok av användaren bessyl_31. Klippet visar ett par framför ett altare i avsikt att bli make och maka. Plötsligt ses dock en man anlända, han går fram till brudparet och börjar skrika och peka finger mot brudgummen.

"Ursäkta mig, skriker mannen, men här kommer det inte att äga rum ett bröllop. Förlåt avbrottet, men den här mannen är en lögnare. Om några dagar ska han gifta sig med min dotter. Han kom till mig och bad om hennes hand, men nu är han på väg att gifta sig med en annan kvinna.
Vad har du för ursäkt för att rättfärdiga detta? Du beter dig väldigt illa mot min familj!"

Advertisement
bessyl_31/TikTok

bessyl_31/TikTok

När gästerna ser mannen höja fingret mot brudgummen, reser de sig och går närmare för att bättre förstå vad det är som pågår.
"Min dotter är på väg, jag var tvungen att berätta detta för henne. Jag var tvungen att visa henne vem du egentligen är. Nu får du förklara detta för henne, du borde inte ha sårat henne på detta sätt.".

I en följande video ser man brudgummen stå mellan de två kvinnorna och förgäves försöker rättfärdiga sig.

Vi vet inte vad som hände efteråt, det enda vi vet med säkerhet är att brudgummen var tvungen att förklara sig på ett trovärdigt sätt. Det var förmodligen ingen trevlig stund för honom.

Hur hade du reagerat om detta hände dig?

Advertisement