Pojkvännen lämnar henne dagen före bröllopet: hon reser på smekmånad och säljer sedan vigselringarna

av Titti Carlberg

31 Oktober 2022

Pojkvännen lämnar henne dagen före bröllopet: hon reser på smekmånad och säljer sedan vigselringarna
Advertisement

Många tjejer drömmer om sitt bröllop, de föreställer sig om hur det ska bli, vilken typ av klänning de ska bära, på vilken plats evenemanget ska firas och vilka förfriskningar som ska serveras.
Men innan man når detta mål är det dock nödvändigt att man hittar sin själsfrände, den som ser dig djupt i ögonen och säger det underbara "för alltid".

Men "för alltid" är en väldigt lång tid, så man måste vara helt säker innan man tar steget.

Denna tjejs pojkvän verkade vara redo att bli hennes framtida man. Synd bara att han, dagen före bröllopet, meddelade henne att han inte ville gifta sig. Låt oss se vad hon gjorde efter det meddelandet.

via laciiiegeesrna/TikTok

Advertisement
laciiiegeesrna/TikTok

laciiiegeesrna/TikTok

Lacie Gooch studerar till sjuksköterska. På TikTok delar hon med sig av sin erfarenhet som student och arbetare, hon har även delat med sig av sin väg mot sitt bröllop. Synd bara att det aldrig blev någon gång mot altaret, hennes pojkvän bestämde sig för, dagen före bröllopet, att lämna henne, eftersom han inte längre kände sig redo att ta det steget. Hon hade köpt klänningen, och platsen för evenemanget, restaurangen och framförallt bröllopsresan var bokade och betalda.

Även om det var svårt att smälta hans beslut, förblev hon lugn och bestämde sig för en sak.
"Efter 5 års förlovning upptäckte han att han inte längre älskade mig. Så jag valde att åka på smekmånad med min mamma. Väl hemma igen sålde jag förlovnings- och vigselringen för att kunna resa iväg på en ny resa".

 

Advertisement
laciiiegeesrna/TikTok

laciiiegeesrna/TikTok

Metoden som Lacie valde för att övervinna slutet på sitt förhållande var att göra sig av med allt som påminde henne om sin förre detta. Efter att ha sålt ringarna la hon ut sin bostad på försäljning. De hade köpt lägenheten tillsammans men det var bara hon som hade betalat, så hon slösade ingen tid utan genomförde sitt val. Hon sålde bostaden för att kunna spendera de pengarna uteslutande på sig själv.

Tycker du att Lacie gjorde rätt i sina val eller skulle hon ha betett sig annorlunda?

Advertisement