Modellen säljer sina ägg: "Mina gener är fantastiska, jag vill se fler av dem i världen"

av Titti Carlberg

22 Januari 2023

Modellen säljer sina ägg: "Mina gener är fantastiska, jag vill se fler av dem i världen"
Advertisement

Självförtroende och att veta hur man uppskattar sitt utseende är utan tvekan en positiv sak, eftersom det främjar självkänslan och hjälper dig att trivas med din kropp. Vi önskar alla att vi kunde beundra vår bild i spegeln, känna en tillfredsställande känsla över det vi observerar, men det är endast ett fåtal som verkligen vet hur man identifierar fördelarna i ens estetik, utan att märka defekterna.

Bland dem finns utan tvekan modellen som anser sig vara så vacker att hon vill sälja sina ägg för att dela med sig av sina gener, vilka hon anser vara perfekta. Låt oss ta reda på mer.

via Daily Star

Advertisement
aellagirl/TikTok

aellagirl/TikTok

Aella är en attraktiv modell hos OnlyFans som anser sig vara så vacker att hon vill utnyttja denna egenskap för att "göra gott för mänskligheten": hon vill sälja sina ägg så att hennes lyckade gener kan tillåta par med fertilitetsproblem att få ett barn med ett underbart vackert utseende. Kvinnan har bestämt sig för att använda sin berömmelse och sitt inflytande på webben för att kommunicera sin idé till webbanvändarna; eftersom hon, åtminstone för tillfället, inte har planer på att bli mamma, tycker hon att det är slöseri att hennes gener inte får reproducera sig, "eftersom hon är vår planets oöverträffat vackraste kvinna".

Aella har genomfört olika kliniska och genetiska tester för att säkerställa kvaliteten på hennes ägg, vilket garanterar "potentiella kunder" ett utmärkt resultat, hon delar också med sig av sin genetiska familjehistoria: en "förstahandsprodukt" som inte lämnar någon missnöjd.

Advertisement
aellagirl/TikTok

aellagirl/TikTok

Modellen, som tjänar runt 100 000 dollar i månaden tack vare vuxeninnehållet hon erbjuder på den berömda onlineplattformen, specificerade att beslutet att sälja sina ägg inte är född ur en ekonomisk nödvändighet. Hon förklarar att det är en önskan att göra mänskligheten en tjänst: hon är övertygad om att hennes gener bara kan ge barn som är lika vackra som hon. Detta skulle, enligt henne, vara en verklig generositetshandling, trots att försäljningen av ägg är en lång och komplicerad procedur.

På sin sida, under avsnittet "Get my eggs", har Aella skrivit: "Jag tycker att mina gener är helt underbara. Jag skulle älska att få se fler av dem i världen och jag har inga omedelbara planer på att föröka mig själv. Jag har anor, hälsotester och familjehistoria som jag kan dela med mig av.".

Vad ska man säga: hon har utan tvekan en minst sagt utmärkt självkänsla. Vad tycker du om hennes avsikt?

Advertisement