Hon är gravid, men hennes mage blir inte större: i nionde månaden visar hon bilder på sin graviditet

av Titti Carlberg

17 December 2022

Hon är gravid, men hennes mage blir inte större: i nionde månaden visar hon bilder på sin graviditet
Advertisement

Ett av graviditetens underverk är att se sin mage växa dag för dag, tills den blir allt större vart eftersom månaderna går. Att veta att det växer ett nytt liv inom sig är förvisso en unik sensation, men varje kvinna vet att de och även deras "bula" har sin egna personliga timing. 

För många blivande mödrar verkar den mindre under de tidiga morgontimmarna för att bli större mot slutet av dagen, andra ser den plötsligt växa sig större under natten och vissa anländer till slutet av sin graviditet utan att se någon större skillnad.

Det var vad som hände den unga amerikanskan, som i sin nionde månad av av väntan, visar sitt atypiska graviditetsutseende på sociala medier.

via nikkisalazar_/TikTok

Advertisement
nikkisalazar_/TikTok

nikkisalazar_/TikTok

Nikki Salazar delade bilder av sin graviditet på TikTok och visade upp en ovanligt platt mage. Hon har nu blivit mamma till en pojke, men ville publicera historien om sin fantastiska upplevelse inför förlossningen. Tusentals webbanvändare kunde dock inte låta bli att lägga märke till Nikkis egenhet, hennes platta mage trots att hon var i nionde månaden, den månaden då varje gravid kvinna är dubbelt så stor som normalt. Men inte hon: hon upprätthöll en oväntad fysisk form som väckte nyfikenhet hos webbanvändarna.

Förutom den allmäna förvåningen, som fick många att undra hur det kunde vara möjligt att hon inte hade fått en respektabel babybula i slutet av graviditeten, föddes det också en viss "avundsjuka" hos många kvinnor som, identifierar sig med henne, men de erkänner dock att hon har haft tur"Min högsta önskan" skrev en person, medan andra kommenterade: "Jag ser mer svullen ut en vanlig dag än vad du gör i nionde månaden" och "Wow, en graviditet utan svårigheter att ta på sig strumpor, tvätta sig, böja sig ner och sova på magen...listan är oändlig! Du kan verkligen skatta dig lycklig."

Advertisement
nikkisalazar_/TikTok

nikkisalazar_/TikTok

Å andra sidan, förutom att vara vacker, är en generös och klumpig mage utan tvekan ett hinder: normala dagliga aktiviteter äventyras oundvikligen under den underbara perioden och vissa rörelser blir svårare.

Många kvinnor uttryckte dock en viss undran i detta avseende och säger att hennes utseende skulle ha väckt oro hos dem: de skulle ha undrat: "Var är babyn? Har han tagit in på hotell, eller?"

I vilket fall som helst, trots sin atypiska graviditetsmage, födde Nikki ett barn med normal vikt. 

Känner du någon mamma som har varit gravid utan att få en "stor mage", liknande Nikkis?

Advertisement