Hon fäster ett koppel i sin sons ryggsäck: mamman kritiseras på webben

av Titti Carlberg

27 Januari 2023

Hon fäster ett koppel i sin sons ryggsäck: mamman kritiseras på webben
Advertisement

Idag är rollen som förälder mer komplicerad än någonsin och att gå ut och handla med sina barn blir ofta en hinderbana. Faktum är att det finns många möjliga källor till distraktion, många fler än det var förr i tiden, och barn tar verkligen varje tillfälle i akt att försvinna. Detta innebär att föräldrarna naturligtvis måste leta rätt på dem i butiken eller genom att trampa upp och ned för gator.

Varje familj hittar dock den idealiska balansen för dem, på grundval av karaktärerna och vanorna hos var och en av dess medlemmar, och ingen människa bör göra anspråk på rätten att bedöma ett föräldrapars arbete så länge deras barn växer upp lycklig och utan problem. Men tyvärr respekteras inte alltid familjernas rätt att formulera sina val med lugn och det bevisar denna mammas berättelse.

via The Sun

Advertisement

Rachel Butcher är adoptivmamma till ett barn som är mycket mer livligt än genomsnittet. Kvinnan känner till väldigt få detaljer om sin sons biologiska föräldrar, precis tillräckligt för att veta var hans obotliga livlighet delvis kommer ifrån, men förutom hennes krets av närmaste vänner och familjemedlemmar är det ingen annan som vet om det. Detta ger dock inte andra kvinnor rätt att döma henne för hennes val av uppfostringsmetod. Hennes barn är väldigt snabb på att försvinna och han hatar att sitta still i en barnvagn eller en kundvagn.

Av denna anledning har Rachel, för att kunna handla i lugn och ro, skaffat sig ett koppel som hon fäster i sonens ryggsäck.

 "För 10 år sedan, när jag gick genom Disney World, skrattade och undrade jag över varför barnen leddes i koppel. Hur kunde folk vara oförmögna att kontrollera sina barn? Jag kommer aldrig göra så mot mitt framtida barn, tänkte jag" berättar Rachel.

Men nu när hon är mamma har hon blivit tvungen att ändra sig och koppellösningen är idealisk för hennes sinnesro och lyckan för hennes son som kan gå fritt samtidigt som han är nära sin mamma.

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Faktum är att kvinnan säger att hon ofta var tvungen att gå hem innan hon hade handlat klart på grund av sonens raserianfall och de andra kundernas ogillande blickar. Det är därför hon har antagit koppellösningen. Men trots den lösningen lämnar hon fortfarande ofta stormarknaden innan hon har handlat klart, men nu på grund av de sneda blickar hon får från andra kvinnor. Rachel ventilerar sig i ett inlägg på sociala medier som har ådragit sig många visningar.

Vem vet, kanske kommer kvinnor äntligen att förstå att innan man dömer andra bör man se till sig själv. Det som är rätt metod på ett barn kanske inte är rätt för ett annat barn och bakom varje människas beslut finns det historier som ingen annan känner till. 

Berättelser som denna borde lära oss att se på andra utan att döma dem, eller hur?

Advertisement