Hon blir gravid direkt efter förlossningen och kritiseras för det: "Jag kan knappt ge mig till tåls för att se dem växa upp"

av Titti Carlberg

14 Oktober 2022

Hon blir gravid direkt efter förlossningen och kritiseras för det: "Jag kan knappt ge mig till tåls för att se dem växa upp"
Advertisement

Moderskap är en gåva som livet ger till kvinnor och följaktligen även till deras partner. En händelse som i de flesta fall ger rikedom och glädje, kort sagt något absolut positivt och som en del av tillvarons skönhet. Ändå, även i det här fallet, kan det komma kritik från dem som observerar en familj från utsidan, det var vad som hände en australisk kvinna som upptäckte att hon var gravid igen efter att ha skrivits ut från sjukhuset där hon just hade fött ett barn.

via New York Post

Advertisement
the.harris.familyy/Instagram

the.harris.familyy/Instagram

Allanah Harris har tre barn och hon delar med sig av sin familjs dagliga äventyr på TikTok. Kvinnan ser sina barn som en sann välsignelse, men hon säger att hon alltid känner sig dömd. Anledningen? Det faktum att hon blev gravid igen direkt efter en förlossning.
Allanah och Brock, hennes man, bor i Queensland, Australien och de är föräldrar till Chase och Ellie. Brock hade redan en son från ett tidigare förhållande, James, 4 år, som bor med dem.

"När jag går ut får jag alltid höra att mina händer är fulla. Ja, mina händer kanske är fulla, men så är även mitt hjärta." säger Harris. När hon blev gravid med Chase upplevde hon och hennes man en obeskrivlig glädje. Att kunna få en egen baby. Efter att hon hade fött sitt första barn och återvänt hem blev Allanah omedelbart gravid på nytt med Ellie: "Tre barn är mer än nog för tillfället!" säger kvinnan "Jag kan knappt ge mig till tåls innan jag får se dem växa upp tillsammans.".

Advertisement
the.harris.familyy/Instagram

the.harris.familyy/Instagram

Totalt är nu familjen Harris fem medlemmar, varav två är praktiskt taget lika gamla och som Allanah definierar som "små irländska tvillingar" på grund av deras blonda hår och ljusa ögon. Trots sin uppenbara lycka har flera webbanvändare pekat finger åt henne för att hon har två så små barn.

Lyckligtvis har många andra lämnat positiva kommentarer och stöttat unga Allanah, de uppmanar henne att inte lägga vikt vid de negativa domarna: "Jag är för närvarande själv gravid i 4:e månaden med en pojke och jag har en 9 månader gammal flicka, jag hoppas också att de ska skapa ett kraftigt band mellan dem" skriver en följare.

Det viktiga är dock att vara lycklig och det är alltid roligt att se barnen växa upp tillsammans, håller du med om det?

Advertisement