Hon älskar parfymer så mycket att hon äger 400 flaskor: "Jag sprayar till och med på mig parfym när jag går till sängs"

av Titti Carlberg

07 Februari 2023

Hon älskar parfymer så mycket att hon äger 400 flaskor: "Jag sprayar till och med på mig parfym när jag går till sängs"
Advertisement

Alla människor har olika hobbyer och intressen, en av de mest kända är utan tvekan att samla på något. Det finns de som älskar att samla på gamla mynt och ägnar sig helt åt numismatik, de som har album där de infogar klassiska frimärken från hela världen och de som istället samlar på vykort, magneter eller souvenirer.

En kvinna har dock ägnat sina sociala konton åt den passion hon har för parfymer och dofter, hon har gjort det till ett verkligt jobb och samlat hundratals av dem.

via Dunya News

Advertisement
jusderose/TikTok

jusderose/TikTok

Den schweiziska tiktokern Josephine, som är känd på sociala medier under pseudonymen JusedeRose, bor i London. Hon har en stor passion för parfymer, som hon sprayar på sig när som helst på dygnet. Kvinnan som arbetar inom kosmetiska- och skönhetssektorn, har avslöjat att hon äger fler än 400 flaskor och i en av sina videor anger hon vilka som är hennes favoriter. Jodephine sprayar dessutom på sig lite innan hon går till sängs på kvällen, för som en stark beundrare av dessa produkter klarar hon sig inte utan dem.

Bland de hundratals dofterna som står på hennes hyllor finns det fem som "jag aldrig kommer sluta använda. Jag har över 400 flaskor, men om jag bara kunde behålla ett fåtal skulle det vara de dofterna.". På första plats sätter Juse de Rose en doft som passar på hösten, BDK av Gris Charnel"Den har doften av varm mjölk och lite fikon.". Andraplatsen är reserverad för Rouge Malachite av Armani, perfekt för en utekväll, en delikat och djärv vit blomdoft. Ormonde Jayne från Levant följer "Den ligger närmast min signaturdoft. Den doftar pion, tänk turkisk doft infunderad med apelsinblomma: jättesöt.".

Advertisement
jusderose/TikTok

jusderose/TikTok

Den fjärde representeras av Delina La Rosée av Marly"Jag älskar doften av fräscha blommor och mysk, vilket är exakt det som märks i denna parfym. Den är verkligen feminin, superlätt att bära och doften håller i sig länge." Sist på listan kommer Glossier You"detta är förmodligen den parfym jag använder mest, jag har nästan gjort slut på flaskan, jag sprayar på mig den innan jag går till sängs. Den är lugnande, avkopplande, luktar fräscht och drar åt sig många komplimanger."

Klippet har väckt nyfikenhet hos tusentals webbanvändare som har skyndat sig att kommentera och dela med sig av hennes förslag. Uppenbarligen har parfymvärlden erövrat många människor, som inte kan vänta med att prova de dofter som rekommenderas av Josephine.

Någon påpekade för henne att 400 flaskor är mycket och att hon har en avundsvärd samling: "Wow, det är mitt mål i livet!" Juse de Rose svarade att hennes stora samling beror på att hon arbetar inom sektorn, "annars skulle jag inte behöva så många.".

Gillar du parfymer? Vilken är din favorit?

Advertisement