Den här mamman drar runt på sina barn i en plastkorg för mjölk (+VIDEO)

av Titti Carlberg

04 Juli 2023

Den här mamman drar runt på sina barn i en plastkorg för mjölk (+VIDEO)
Advertisement

När man bestämmer sig för att skaffa barn, bör man göra det med gott samvete, eftersom det är ett väldigt komplext och svårt val. Vi måste vara säkra på att vi kan garantera barnen en framtid, men framför allt att kunna ta hand om dem på bästa möjliga sätt. Det är viktigt att man är medveten om att de är ömtåliga varelser, särskilt under de första levnadsmånaderna, så man måste behandla dem med omsorg och ägna så gott som all sin tid åt dem.

Denna lärdom tycks ha undgått mamman, som är huudperson i vår berättelse, som arresterades efter att ha dragit runt på sina två månader gamla barn i en plastlåda för mjölk, fastbunden vid cykeln.
Låt oss se i detalj vad som hände.

via New York Post

Advertisement
Jeremiah Walton/Facebook

Jeremiah Walton/Facebook

Blossom Kirby är en 36-årig mamma till tvillingar. En morgon när hon var ute och cyklade tyckte hon att hon inte gjorde något fel med det hon gjorde, men alla som passerade förbi gav henne konstiga blickar. Faktum är att åskådarna inte tog blicken ifrån henne, de hade lagt märke till något konstigt, en plastlåda, de som vanligtvis används av leverantörer till livsmedelsbutiker, var fastbunden på styret till cykeln. Först trodde de som såg henne att det fanns barnleksaker i plastlådan, men när de tittade närmare såg de att något rörde sig i den: hennes två barn, två månader gamla.

Advertisement
Jeremiah Walton/Facebook

Jeremiah Walton/Facebook

Vittnen fotograferade och spelade in videos, där Kirbys bebisar, endast iklädda blöjor, kunde ses ligga i plastlådan när sommarvärmen sänkte sig över dem. De små satt inte fastspända i något och lådan vara bara fäst framtill på cykeln, med ett elastiskt snöre. Risken att barnen kunde ramla ur den var mycket stor.

Pubblicato da Jeremiah Walton su Venerdì 24 giugno 2022

Kvinnan greps efter att flera vittnen hade ringt polisen för att anmäla hennes farliga handling. Många webbanvändare bestämde sig för att kommentera efter att de sett videon, de hävdade att det är väldigt farligt att cykla runt med barn på det sättet: "du kan inte ha barnen i den, frun","du måste lyfta ur barnen, du verkar inte vara en ansvarsfull kvinna" och "med den hängandes där kan hon inte styra cykeln".

Vad har du för åsikt om detta?

Advertisement