En 3-dagarsbaby börjar plötsligt att krypa, lyfta på huvudet och prata (+VIDEO)

av Titti Carlberg

19 Juni 2023

En 3-dagarsbaby börjar plötsligt att krypa, lyfta på huvudet och prata (+VIDEO)
Advertisement

Ett av livets största glädjeämnen ska tydligen vara när man blir förälder, men från det ögonblicket drar man på sig stort ansvar genom att ta hand om en annan levande varelse. Nyblivna föräldrar måste förlika sig med sömnlösa nätter, men trots detta genomsyras sinnet hos den nyblivna pappan och mamman av en enda önskan: att deras barn ska växa sig frisk och stark. Av denna anledning, särskilt under de första månaderna, uppmärksammar de varje detalj och varje liten rörelse.

Mamman, som är huvudperson i vår berättelse, blev förvånad när hon såg sin tre dagar gamla dotter bete sig som om hon var mycket äldre, plötsligt började barnet krypa, höja sitt huvud och prata
Låt oss se vad som hände.

via samantha__elizabeth_/Instagram

samantha__elizabeth_/Instagram

samantha__elizabeth_/Instagram

Samantha Mitchell, känd på sociala medier under pseudonymen samantha_elizabeth_, blev mamma, för första gången, när Nyilash Daise Tsabari föddes. Denna händelse fyllde henne med glädje, hon tillbringade timmar med att bara titta på dottern för att se hur hon rörde sig, uppmärksam på varje liten detalj.

Mamman tittade på dottern som låg i spjälsängen, när det plötsligt hände en oväntad sak som lämnade mamman mållös.

Advertisement
samantha__elizabeth_/Instagram

samantha__elizabeth_/Instagram

Nyilah började plötsligt, när hon bara var 3 dagar gammal, bete sig som en äldre bebis. Mamman slösade ingen tid, så fort hon förstod vad som hände tog hon sin mobiltelefon för att spela in händelsen och publicera videon på sociala medier. I klippet ser vi den lilla som ligger på mage i sin säng, när hon plötsligt försöker resa sig och göra sig redo för att krypa. Hon höjer sedan huvudet för att se sig omkring och efter det gör hon ljud som om hon pratade

"Mamma, mamma skynda dig! - hör vi Samantha säga i klippet - Nyilah ålar sig, hon försöker krypa. Tror du det är normalt? Hon är ju bara tre dagar gammal, enligt mig bör det vara omöjligt".

Även om denna situation är ovanlig, förklarade läkarna att det är vanligt hos nyfödda, de försöker säga att de är hungriga.

Vad tror du? Har du någonsin varit med om en sådan händelse?

Source:

Cover IMG Credit: https://www.instagram.com/p/Cs8tzdftRgK/

Advertisement