"Vid 123 års ålder har jag aldrig varit tillsammans med en man, jag väntar fortfarande på den rätte"

av Titti Carlberg

20 Juni 2023

"Vid 123 års ålder har jag aldrig varit tillsammans med en man, jag väntar fortfarande på den rätte"
Advertisement

Det sägs att så länge det finns liv finns det hopp, vilket faktiskt stämmer: även om många ger upp och tror att de aldrig kommer att få det de drömmer om, är det aldrig försent att nå sitt mål och se sin dröm slå in.

Detta är filosofin hos denna 123-åriga kenyanska kvinna som, fortfarande är oskuld, väntar på att träffa den rätte.
Låt oss lära känna henne bättre.

via New Telegraph

Advertisement

Aos 123 anos, anciã revela ser virgem por nunca ter encontrado o homem certo. A revelação inédita foi feita pela...

Pubblicato da Canal MassoKo su Sabato 3 giugno 2023

Det är inte alla som har turen att träffa den rätta, vissa tror att de har hittat stora kärleken men det slutar ofta med besvikelse, medan andra har gett upp tanken på att dela sitt liv med någon. Sanningen är dock att vi inte kan veta vad ödet har i beredskap åt oss, så länge vi fortfarande har tid att ta reda på det.

Theresa Nyirakajumba, har till exempel, trots sin ärevördiga ålder, ännu inte tappat hoppet: 123 år gammal är hon fortfarande oskuld och väntar på en man att älska. Under en intervju berättade kvinnan sin livshistoria och visade sin identitetshandling, och avslöjade intima och personliga detaljer om sig själv.

Som ung tackade Theresa nej till många friare, hon hade ingen lust att engagera sig i någon av dem. Hon längtade efter att känna en speciell anknytning till den hon skulle hänge sig åt, vilket dock aldrig hände. Med tiden försvann all uppvaktning och hon fick inte längre några förslag till äktenskap, men detta eliminerade inte hennes önskan att finna någon att älska.

Advertisement
 Afrimax English/Youtube screenshot

Afrimax English/Youtube screenshot

Kvinnan som bor i ett ganska fallfärdigt hus i Kenya, Afrika, säger att hon är trött på att bo ensam, men är fortfarande optimistisk inför möjligheten att hitta en partner.

"Jag har aldrig varit tillsammans med en man. Och ja, jag är fortfarande oskuld. Jag tänkte på kärlek när jag var yngre, men jag fann den aldrig. Jag har levt i 123 år med ett otillfredsställt begär, besvikelse och en hoppfull tanke om att det en dag dyker upp en man som omfamnar min själ. När jag var ung ville jag inte dejta och det hindrade mig att ha förhållanden. Jag kände aldrig någon kärlek till en man" berättade hon.

I början av 1900-talet, när hon nådde puberteten, var det strängt förbjudet för unga flickor att umgås med pojkar i hennes by. För att följa denna påtvingade regel slutade det med att hon förblev ensam: "När jag började känna behovet av en man var jag bortom min ungdom. Jag hade åldrats och detta avskräckte män från att närma sig mig. Om jag ska vara ärlig har jag inte förlorat hoppet om att hitta någon som känner intresse för mig. Om jag hittar den mannen kommer jag inte att slösa någon tid. Jag förstår att min ålder är ett stort hinder för många män, men jag vägrar ge upp hoppet om att få en bra make".

Vi kan bara önska henne att hennes dröm snart går i uppfyllelse!

Advertisement