"Jag är 72 och de tycker att jag klär mig som en tjugoåring: de är bara avundsjuka på min look"

av Titti Carlberg

08 November 2022

"Jag är 72 och de tycker att jag klär mig som en tjugoåring: de är bara avundsjuka på min look"
Advertisement

När man är ute och går stöter man ofta på många människor, många visar sin ålder, medan andra lyckas maskera den perfekt. Det är väldigt populärt att gissa hur gamla förbipasserande är, baserat på deras ansikte, rynkor och hårfärg. Ett element som skulle kunna bidra till att mer eller mindre identifiera generationen är personens look, sättet på vilket en person klär sig säger mycket om åldern.

Denna kvinna hävdar dock att det är omöjligt att gissa hur gammal hon är, förutom att hennes kroppsbyggnad inte har förändrats, klär hon sig på ett ungdomligt sätt.

via Dailystar

Advertisement
keikoguestofficial/TikTok

keikoguestofficial/TikTok

Keiko Guest, känd på sociala medier under pseudonymen keikoguestofficial, är 72 år gammal, men hon är säker på att ingen lyckas gissa hennes ålder eftersom de flesta tror att hon är strax över tjugo: "när jag säger hur gammal jag är, är det ingen som tror på mig". 
Detta är möjligt tack vare att hon är i bra form. Hennes mål har alltid varit att behålla samma fysik som hon hade när hon var ung och fram tills nu verkar hon ha lyckats bra med det.

Keiko är pensionär och har inga barn, hon ägnar det mesta av sin tid till att träna, vilket gör att hon håller sig sysselsatt. Varje dag ägnar hon sig åt balett, gymnastik, dans och styrketräning. Hemligheten med hennes fantastiska form är dock uteslutande växtbaserad kost, hon har dessutom eliminerat alla drycker som kan påverka hennes kroppsbyggnad negativt.

Advertisement
keikoguestofficial/TikTok

keikoguestofficial/TikTok

"Jag visar inte min kropp för att skryta, utan för att jag känner mig bekväm med mig själv. Många säger att jag ser väldigt bra ut för min ålder. Dessutom så saknar jag definitivt inte att ha en man i mitt liv. Utan en man i mitt liv kan jag koncentrera mig på mig själv och mitt välmående. Att hålla mig i form har varit min prioritet sedan jag var 30 år gammal och kommer att fortsätta vara det."

keikoguestofficial/TikTok

keikoguestofficial/TikTok

Även om hon har många follower som idoliserar henne för hennes viljestyrka och ständiga engagemang, finns det några personer som under hennes TokTok-videor kritiserar henne och tycker att hon inte beter eller klär sig rätt för sin ålder: "det är skönt att känna sig ung - skriver en - men det är viktigt att behålla sitt förstånd".

Tycker du att åldrar har en egen look eller tycker du att alla ska vara fria att klä sig som de vill?

Advertisement