Denna kvinna vaknade med halva ansiktet plötsligt förlamat

av Titti Carlberg

28 Juni 2023

Denna kvinna vaknade med halva ansiktet plötsligt förlamat
Advertisement

Vi hoppas alla att vi alltid kommer leva ett lugnt liv utan att något tråkigt händer oss, men denna önskan är inget annat än en utopi. Så gott som alla kommer vi, på vägen för vår existens, ställas inför många hinder, vissa av oss ger upp direkt, utan att kämpa, men den verkliga styrkan ligger i att inte ge upp, utan på alla sätt försöka ta sig upp och övervinna svårigheten framför oss.

Kvinnan som är huvudperson i vår berättelse hade styrkan att resa sig och inte låta sig avskräckas av svårigheter, trots att hon en morgon vaknade med halva ansiktet förlamat, sakta men säkert är hon nu under en läkningsprocess, men hur kunde detta hända? Låt oss se förklaringen i detalj.

via Dailymail

detoxingwithdani/Instagram

detoxingwithdani/Instagram

Danielle Ferguson, känd på sociala medier under pseudonymen detoxingwithdani, vaknade en augustimorgon och tyckte att hennes ansikte kändes konstigt. Till en början kunde hon inte förstå vad det var, men sedan insåg hon att halva ansikte var förlamat. Räddningstjänsten tillkallades omedelbart och hon fördes till en specialiserande anläggning, där hon diagnostiserades med förlamning.

Läkaren identifierade snabbt orsaken till stress. Danielle förstod inte hur det kunde vara möjligt, eftersom hon var säker på att hon skulle märka om hon var för stressad. Men sanningen var den att hon hade byggt upp så mycket stress inombords att det till slut visade sig i hennes ansikte.

Advertisement
detoxingwithdani/Instagram

detoxingwithdani/Instagram

"Min tunga kändes stel och min käke gjorde väldigt ont: som om någon hade gett mig en smäll eller som om jag hade bitit ihop tänderna hela natten. Dessutom var mitt leende matt. Jag hade mycket att göra den perioden, men jag kände mig aldrig stressad. Men, när jag nu ser tillbaka förstår jag att det inte är normalt att göra allt det jag gjorde. Ända sedan detta hände mig har jag kämpat för att maskera förlamningen".

I ett försök att återställa sitt tidigare utseende har hon provat olika akupunktur- och syrgasbehandlingar, men tyvärr är det inte den rätta vägen att gå, den enda lösningen är terapi, vilket är enda möjligheten för henne att få tilbaka sitt utseende på ett naturligt sätt.

Vad tror du?

Advertisement