Han slutar sitt jobb och bestämmer sig för att flytta till ett hus mitt i skogen

av Titti Carlberg

15 Juni 2023

Han slutar sitt jobb och bestämmer sig för att flytta till ett hus mitt i skogen
Advertisement

Det finns individer som älskar att bo i staden, som gillar liv och rörelse, den ständiga stressen hos människor och bullret från bilar. Men det finns också de som inte står ut med att leva i stadens kaos utan känner ett behov av att fly, förändra scenen totalt och flytta någon annanstans för att fördjupa sig i naturens tystnad. Det finns vissa personer som, drivna av denna önskan, har flyttat till isolerade platser.

Mannen som är huvudperson i vår berättelse tröttnade på sin livssituation och bestämde sig för att sluta jobba och flytta till ett hus mitt i skogen.
Låt oss se vad som hände.

via New York Breaking

Advertisement
 Robert Breton/Facebook

Robert Breton/Facebook

Robert Breton är en 35-årig man som alltid har älskat naturen. Av det skälet bestämde han sig för att förändra sin livssituation på ett radikalt sätt, han valde att sluta sitt jobb som snabbköpskassör i norra Kalifornien (USA) för att ta sin tillflykt till ett litet hus mitt i skogen. 

En dag bestämde han sig för att sätta sig i sin skåpbil och resa tvärs över USA för att hitta den perfekta platsen att bygga sitt nya hem på. När han hittade rätt ställe använde han alla sina inkomster på sociala medier för att köpa marken. Han slösade ingen tid utan satte igång med byggandet.

Han köpte material för att bygga huset omgiven av natur och spenderade totalt 24.120 dollar. Det tog honom drygt två år att få huset byggt, men det var värt den långa tiden. Nu delar han med sig av sitt dagliga liv på sina sociala profiler och visar vad det innebär att leva fritt i kontakt med omgivande natur.

Advertisement
 Robert Breton/Facebook

Robert Breton/Facebook

"Mitt syfte är att driva individer att lämna storstaden för att hitta sitt ursprung. Trädkojan är min bostad, jag har ett sovrum, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum. Den är definitivt beboelig, vacker och funktionell, jag samlar in regnvatten från taket att dricka, för matlagningen och till badrummet. Jag måste göra allt själv, men jag är väldigt autonom. Jag kan inte få pizza levererad hit eller någon sophämtning, inte heller någon post, vilket kändes lite konstigt i början, men man vänjer sig vid allt".

Vad tror du? Skulle du kunna förändra ditt liv och flytta ut i skogen?

Advertisement