Denna kille låter inte sina vänner träffa hans flickvän eftersom han skäms över hennes kropp. Bilderna

av Titti Carlberg

04 Juni 2023

Denna kille låter inte sina vänner träffa hans flickvän eftersom han skäms över hennes kropp. Bilderna
Advertisement

Vi är alla fria att uttrycka vår egen bedömning, men alltför ofta kan dessa uttalanden påverka och förändra en individs idé om saker och ting. Man bör dock bara begränsa sig till att lyssna på andras åsikter och bilda sig en egen idé utan att låta sig påverkas. Framför allt i det moderna samhället, där exteriören styr, finns risken att vi slås ner på grund av en bedömning av det fysiska utseendet.

Huvudpersonen i vår berättelse är en kille som förmodligen brydde sig mycket om andras bedömningar, framför allt när det gäller den fysiska aspekten, eftersom han hade bestämt sig för att hålla sitt förhållande hemligt.

Varför? 

Han skämdes över sin flickväns vikt. Men låt oss se vad som hände.

via News Week

Advertisement

Alin och Maria är ett par, men innan de nådde en viss harmoni i deras förhållande var de tvungna att kämpa mot många fördomar, som motsatte sig deras relation. De träffades genom sociala medier, men till en början ville killen hålla allt hemligt, eftersom han skämdes över deras kroppsviktskillnader.

Han var övertygad om att andra skulle döma honom negativt för att han förälskat sig i en tjej som var så pass mycket större än honom fysiskt sett.

Advertisement

"Vissa människor - förklarar Alin - förstår inte att vi tycker om varandra och andra tycker att jag är konstig. Men sanning att säga har jag alltid gillat robusta kvinnor, även om Maria är min första riktiga flickvän. Så i början var det svårt för mig att acceptera förhållandet. Jag visste att jag gillade Maria, men jag ville inte visa mig tillsammans med henne eller presentera henne för mina vänner, eftersom jag var rädd för deras dömande".

"Det fanns en mental barriär mellan oss, eftersom jag var övertygad om att folk skulle vara oförskämda. Jag höll vårt förhållande hemligt i nästan ett helt år. Det var inga problem för henne, eftersom hon var van vid det. Under årens gång har jag insett att det finns många män som gillar 'kurviga' kvinnor, men de förbinder sig inte till ett förhållande med dem, eftersom de inte vill bli dömda. Vid det här laget har jag bestämt mig för att inte längre gömma undan henne, jag tänker visa mig med henne under solljuset."

Alin förklarar att hans vilja att dölja sin kärlek till Maria var relaterad till andra människors fördomar, det handlade om en mental barriär. Han oroade sig överdrivet mycket över vad andra människor skulle tycka och tänka, utan att prioritera sitt eget välbefinnande. Det var först när han insåg att han var tvungen att sätta sig själv först och det som fick honom att må bra som han bestämde sig att inte längre gömma sin flickvän och sluta oroa sig över andra människors åsikter.

Vad tycker du?

Advertisement