Efter tusen oförskämdheter bestämmer sig pappan för att straffa sonen "på det gamla sättet"

Titti Carlberg

29 Maj 2023

Efter tusen oförskämdheter bestämmer sig pappan för att straffa sonen "på det gamla sättet"
Advertisement

En förälder har flera skyldigheter gentemot sina barn, inte bara att ta hand om dem, utan framför allt att utbilda dem. Det sistnämnda är dock ett mycket känsligt ämne, eftersom alla tror att det är de som har den bästa metoden och vill gärna lära ut den till andra. I dessa fall kan metoden dock bli sekundär, men det viktiga är att barnen får rätt indikationer och blir respektfulla mot andra och reglerna. Även om en pappa eller mamma är engagerade i att uppfostra sitt barn på rätt sätt, förvandlas inte alltid förhoppningarna till verklighet.

I vissa fall bestämmer sig barnen medvetet att inte följa den uppfostran som deras föräldrar ger dem. En pappa bestämde sig, efter sin sons tusende oförskämdhet, att straffa honom med "hårdhandskarna".
Låt oss se vad som hände.

via euro.eseuro

Advertisement
N60 Noticias/Youtube screenshot

N60 Noticias/Youtube screenshot

En webbanvändare, känd på sociala medier under pseudonymen chio_2215, bestämde sig för att publicera det straff som en pappa hade beslutat sig för att ge sin son efter dennes tusende oförskämdhet. Denna man brydde sig inte om människorna som såg vad han gjorde. Pappan hade tydligen precis lämnat polisstationen, dit han hade åkt för att hämta sin son som just hade brutit mot lagen.

Fadern var trött på pojkens omogna och felaktiga uppförande, så han bestämde sig för att ta i med "hårdhandskarna" och straffa sonen, oavsett om det fanns folk runt omkring som kunde se vad han gjorde. När mannen lämnade polisstationen tog han av sig sitt bälte och började jaga sin son för att slå honom. Pojken som insåg vad som väntade honom började springa för att undkomma straffet.

Advertisement

Det var många webbanvändare som ingrep och kommenterade mannens beteende. Vissa hävdar att den här pappan betedde sig korrekt, eftersom han var trött på sin sons attityd: "om han inte kan lära sig av det goda sättet, är det bara rätt att han får lära sig den hårda vägen" och "det kanske är enda sättte han kan förstå att han uppför sig fel".
Andra anser att det aldrig är rätt att använda händerna eller våld mot sina barn: "Du gör fel, det är inte så här han kommer sluta med sina brott".

Vad tycker du?

Advertisement