Det bisarra fotot av Elon Musk där han pussar en robot, vilket har gjort webbanvändarna förstummade

Titti Carlberg

25 Maj 2023

Det bisarra fotot av Elon Musk där han pussar en robot, vilket har gjort webbanvändarna förstummade
Advertisement

Tekniken tar allt större steg framåt, varje år föds nya uppfinningar som kan ha en enorm inverkan på världen och människan, så pass att det hjälper till att underlätta det vardagliga livet.
Den dagliga implementeringen av virtuell intelligens leder också till skapandet av realistiska fotomontage, så mycket att de misstas för verkliga.

En av de senaste offren för artificiell intelligens är Elon Musk, en miljardär som grundade sin karriär på teknik. Faktum är att det sprids bilder på webben som har förvånat webbanvändarna: på bilderna ser vi magnaten när han pussar en robot som har en kvinnas egenskaper.
Låt oss se i detalj vad det handlar om. 

via Dailymail

Advertisement
Daniel Marven/Twitter

Daniel Marven/Twitter

Musks företag publicerade några videor för en tid sedan, där de första stegen av "Optimus", eller de humanoida robotorna tillverkade av Tesla, visades.
En Twitteranvändare Daniel Marven, bestämde sig för att skandalisera webbens hela befolkning genom att publicera bilder skapade med artificiell intelligens, som visar magnaten kyssa en robot.

"Elon Musk - är rubriken på Daniel Marvens tweet - tillkännager sin blivande fru, vem är hon? Hon är den första robot som har specialtillverkats med artificiell intelligens, med personligheten och egenskaperna av drömkvinnan, allt man inte finner hos en riktig människa, eftersom det uppenbarligen inte finns någon som har alla dessa specifika önskemål. Catnilla arbetar med solenergi utan laddning, är utrustad med sensoriska medel som får henne att känna sig ledsen och glad, hon har en balanserad mentalitet som hon kan dela om hon är i kris eller om hon utsätts för någon psykologisk stress".

Advertisement
Daniel Marven/Twitter

Daniel Marven/Twitter

Bilden är så realistisk att den chockade webbanvändarna . Syftet för twitteranvändaren var att varna alla individer om potentialen i artificiell intelligens, vilket kan lura vem som helst
"Jag ville klargöra farorna med artificiell intelligens, särskilt efter att Tesla Company lanserade den första integrerade roboten Optimus.".

Marven visade hur alla kan utsättas för verklighetsförändringar på grund av tekniska framsteg. Genom att varna alla på detta sätt, med hjälp av ett av världens mest kända ansikten, kanske vi kan begränsa kraften hos artificiell intelligens.

Vad tror du?

Advertisement