Hon säljer flaskor som innehåller hennes saliv: kunder betalar huvudlösa summor för dem

Titti Carlberg

26 Maj 2023

Hon säljer flaskor som innehåller hennes saliv: kunder betalar huvudlösa summor för dem
Advertisement

Den samtida världen bygger på utseende och det är just därför som sociala nätverk också har spridit sig hand i hand med samhället, verktyg som bygger på bilder, som också låter dig bli känd och tjäna pengar. Faktum är att det finns de som omvandlar sin passion för att fotografera till ett jobb och sedan implementerar denna aktivitet. 
En av de sajter som låter dig göra allt detta är OnlyFans, ett socialt nätverk som låter dig sälja dina fotografiska tjänster till alla som vill köpa dem.

Huvudpersonen i vår berättelse är en tjej som bestämde sig för att bli modell på en vuxensajt, men hon gick längre än så och började dessutom att sälja flaskor som innehåller hennes saliv.
Låt oss se vad detta handlar om.

via The Mirror

Advertisement

Latiesha Jones är en 22-årig tjej som drömmer om att bli läkare. Av denna anledning arbetade hon hårt för att uppnå sin dröm och när hon var gammal nog att skriva in sig på universitetet valde hon biomedicinska vetenskaper. Under tiden hade hon, för att betala sina studier, börjat arbeta på en stormarknad, men hennes liv förändrades när hon insåg att hon kunde tjäna mer på sin image.

Allt tog en annan vändning när hon upptäckte att folk skulle vara villiga att köpa små flaskor som innehöll hennes saliv, men också tånaglar och lakan som hon hade sovit på. Det finns folk som betalar, beroende på produkt, från 1.500 pund till 3.000 pund. Så fort hon insåg detta sa hon upp sig både från jobbet och universitetet.

Advertisement

"Jag började arbeta som modell på OnlyFans, och genom det fick jag många konstiga förfrågningar. Jag gjorde en hel del research och grävde djupt i branschen för att kunna tillgodose de ovanliga förfrågningarna jag fick. När jag första gången blev ombedd om en flaska saliv trodde jag att det var ett skämt, jag tänkte att det omöjligt kunde vara seriöst förrän jag insåg att det var det och att folk skulle vara villiga att betala höga summor för det. Genom att sälja dessa flaskor lyckades jag tjäna mycket pengar, jag kunde betala mina skulder och har till och med köpt en bostad".

Vad tycker du?

Advertisement