Hon har applicerat gel på naglarna i flera år: nu kan hon knappt röra händerna längre

av Titti Carlberg

18 Maj 2023

Hon har applicerat gel på naglarna i flera år: nu kan hon knappt röra händerna längre
Advertisement

I det samtida samhället är utseende en av de grundläggande aspekterna, varje individ försöker alltid visa sig perfekt, alltid oklanderlig och personlig omvårdnad passar in i denna exteriöra kultur. Det finns många som går hemifrån perfekta med rätt frisyr, välvårdade händer och rätt klädsel för tillfället.

Mamman, som är huvudperson i berättelsen, har alltid älskat att se felfri ut, framför allt vill hon att hennes naglar ska vara perfekta. Synd dock att hon efter många år av nagelvård har kommit till en punkt då hon knappt kan röra händerna längre.
Låt oss se vad som hände.

via The Mirror

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Lisa Dewey är en 36-årig mamma från Pattishall i Northamptonshire (England), som alltid har gillat att se välvårdad ut. Av denna anledning har hon tillbringat mycket tid hos kosmetologen för att ta hand om sina naglar. Synd dock att hon nu, efter flera år utan problem, knappt kan knyta nävarna på grund av en misstänkt allergisk reaktion mot nagelgel.

Allt hände plötsligt, efter en behandling blev kvinnans naglar inflammerade och började brytas av. Hon blev rädd och slösade ingen tid utan kontaktade omedelbart sin läkare. Den senare trodde att det berodde på en bakterieinfektion. Nu tillåter detta henne inte längre att utföra ens de enklaste handlingarna, och hon är rädd att hon ska bli tvungen att sluta sitt jobb på en städfirma.

Även om behandlingen inte skiljer sig från den hon har haft tidigare, var konsekvenserna denna gång allvarliga och alarmerande, av dessa skäl påbörjade hon genast en behandling.

Advertisement
Lisa Dewey/Facebbok

Lisa Dewey/Facebbok

"Jag förväntade mig aldrig - berättar kvinnan - något liknande. Det hände plötsligt, mina naglar började lossna, jag var rädd att jag skulle förlora ett finger. Jag kan inte skaka hand med någon. Jag blev till och med rädd att jag skulle tappa känseln helt i mina fingrar när jag såg små blåmärken på dem, men det är tydligen ingen fara för det. Innan folk påbörjar behandlingar måste de vara säkra på vad det är de ger sig in på, annars riskerar de att hamna i samma situation som mig."

Vad tror du?

Advertisement