Hon vinner på lotto med nummer som hennes syster hade drömt: här är detaljerna i den "förutseende" drömmen

av Titti Carlberg

21 Maj 2023

Hon vinner på lotto med nummer som hennes syster hade drömt: här är detaljerna i den "förutseende" drömmen
Advertisement

Att vinna på lotto är en ambition för många, som sporadiskt eller ofta prövar lyckan genom att spela. Valet av nummer är personligt: ett viktigt datum, en årsdag, en preferens, intuition eller en speciell dröm. Många brukar faktiskt spela de nummer de minns när de vaknar efter en drömupplevelse, och är säkra på att de kommer att vinna.

Det är naturligtvis inte så uppenbart att det slår in, men denna amerikanska kvinna hade turen med sig. 
Låt oss ta reda på vad som hände.

via Daily Voice

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Händelsen utspelade sig i Amerika, närmare bestämt i en liten stad i Maryland, Cockeysville, som har en befolkning på cirka 20.000 invånare.
Här bestämde sig en 68-årig kvinna för att pröva lyckan efter en dröm som hennes syster hade haft, att spela de nummer som systern hade "sett" under natten. Drömmen slog in och visade sig bli en riktig inkomstkälla eftersom kvinnan vann jackpotten på 25.000 dollar. En siffra långt ifrån orimlig, men som gjorde den häpna spelaren glad.

Kvinnan hade spelat på lotto regelbundet under många år och valde ofta nummer som visade sig för henne i drömmarna, vilket det finns många människor som gör, men aldrig vunnit något. Men en dag bestämde hon sig för att utmana ödet genom att ändra sin metod: när hennes syster berättade att hon hade drömt om en buss med siffrorna '23815' stämplat på den, tvekade hon aldrig utan kryssade i dem i den kommande dragningen. Hon betalade 50 cent för spelet och väntade hoppfullt på resultatet.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

"När jag såg alla mina nummer i dragningen kunde jag knappt tro det var sant" berättade hon senare med en glimt i ögonen. 
Vad tänker hon göra med pengarna? Hon säger att hon ska använda dem till sina vardagliga utgifter och naturligtvis ska hennes syster få en liten belöning, utan vilken denna vinst aldrig hade blivit möjlig. Efter många försök och investerad tid log lyckan äntligen mot henne.

Tror du på att det finns så kallade "förutseende drömmar" eller tror du att allt handlar om en slump? Har du aldrig spelat på nummer som du har sett när du sover? 

Advertisement