Hon spenderar 800.000 pund för att bli vackrare: "Jag misstas för min sons flickvän"

av Titti Carlberg

23 Maj 2023

Hon spenderar 800.000 pund för att bli vackrare: "Jag misstas för min sons flickvän"
Advertisement

Varje liten flicka har väl någon gång fått höra att "om du vill vara fin måste du lida pin" och tack vare det underkastar vi oss villigt utmattande sessioner hos frisören, borttagning av överflödigt kroppshår med mer eller mindre smärtsamma metoder och står timtals framför spegeln på jakt efter den mest passande outfiten och sminkningen för att förbättra oss själva.

Under de senaste åren har denna trend berikats av en ny post: plastikkirurgi. Fler och fler kvinnor väljer att genomgå denna extremt dyra och mycket smärtsamma operation för att se vackrare ut, och vissa är också villiga att spendera en hel förmögenhet för att förvandlas till en ännu snyggare version av sig själv och bli nöjda över bilden de ser när de speglar sig.

Låt oss tillsammans upptäcka historien om denna kvinna och den enorma mängd operationer hon genomgick för att bli ännu vackrare.

via USTimesPost

Advertisement
Paula A Thebert/Facebook

Paula A Thebert/Facebook

Lacey Wildd är en 55-årig kvinna, mamma till sex barn som har blivit känd på sociala medier på grund av sin skönhet, resultatet av många operationer. Modellen, vars riktiga namn är Paula Thebert, säger sig ha genomgått drygt 200 operationer för att uppnå sitt underbara utseende och sina välutvecklade bröst.
Trots att flera läkare varnade henne om riskerna att genomgå fler operationer, vill kvinnan ge råd till alla att följa hennes livsstil, tack vare vilken hon känner sig vacker och tillfreds med sitt utseende. Men inte bara.

"Tjejerna tål mig inte eftersom deras pojkvänner vill dejta mig istället för dem. Jag är 55 år gammal men tack vare plastikkirurgi ser jag ut som om jag är i trettioårsåldern" säger kvinnan. "Jag har en son som folk misstar för min pojkvän" avslutar hon och tillägger att hon är singel men på jakt efter en pojkvän som är miljonär.

Advertisement
lacey_wildd/Instagram

lacey_wildd/Instagram

Kvinnan genomgick sin första operation när hon var 24 år gammal, hon blev snabbt en av de största fansen av praktiken och blev en kändis år 2011 när hon medverkade i en dokumetär-serie för en tv-station tillsammans med sin dotter Tori. Lacey haävdar att hennes hemlighet med att förbli ung är hennes stora familj: hon uppfostrade ensam alla sex barn och är nu extremt stolt och nöjd över det arbetet hon har gjort, eftersom hennes barn har vuxit upp till fantastiska personer.

Även om de många operationerna säkert har en stor del i det."Jag är snart ett tomt bo, men det är inte lätt att dejta någon. Gillar han mig bara på grund av min kropp eller min status?" frågar hon sig själv.

För oss återstår det bara att gratulera henne till hennes utseendemässiga framgång.

 

Advertisement