Hon hatar sina tår så hon beslutar sig för att kapa av en bit av dem: "Jag är nöjd med resultatet"

av Titti Carlberg

18 Januari 2023

Hon hatar sina tår så hon beslutar sig för att kapa av en bit av dem: "Jag är nöjd med resultatet"
Advertisement

Alla har vi fysiska defekter som vi kämpar för att leva med. En näsa som är för lång eller krokig, en haka som är för tillbakadragen, ofullkomliga tänder, för osynliga kindben, födelsemärken eller andra märken på huden. Det finns alltför många saker som vi skulle kunna lägga till i listan över fysiska defekter och som vi i barndomen drömde om att kunna ändra på. När vi når vuxen ålder överger vi ofta dessa projekt eftersom våra brister har blivit en del av oss och vi har svårt att se oss själva utan dem.

Tjejen vi ska berätta om fullföljde dock sin avsikt att få sina drömmars fötter genom att korta av sina tår.

via Dailymail

Advertisement
@goddessatheenaa/TikTok

@goddessatheenaa/TikTok

Tiktokern Athena delade flera videor på sociala medier som dokumenterar förvandlingen av hennes fötter med hjälp av Dr. Abraham Wagner på Jaws Podiatry i Hollywood, Florida. Den unga kvinnan säger att hon alltid har känt obehag över att hennes tår var för långa och att hon bestämde sig för att ge sig själv nya tår i julklapp. 

"Mina tår har alltid varit en stor osäkerhet för mig, i alla fall så länge jag kan minnas" förklarar hon i en av sina videor. "Så jag bestämde mig för att unna mig en ny uppsättning tår. Jag är väldigt nöjd med resultatet, det är det bästa beslut jag någonsin tagit" avslutar hon.

Athena var vaken under Dr. Wagners arbete och filmade allt som uttryckte hennes känslor under operationens varaktighet. En av hennes "före och efter" videor nådde snabbt miljontals webbanvändare.

Advertisement
@goddessatheenaa/TikTok

@goddessatheenaa/TikTok

Det rådde ingen brist på kritik mot den unga kvinnan, som visade att hennes fötter fortfarande var svullna efter en dryg månad. Faktum är att många tycker att hennes fötter nu är korta och böjda: "de ser ut som prinskorvar" var en av kommentarerna, "nu har du gremlinfötter" skrev en annan.

Många personer visade dock sitt stöd för Athena och påminde henne om att processen att återgå till det normala är väldigt lång när man gör sådana ändringar. Hon blev dock inte avskräckt av de många negativa kommentarerna utan fortsätter stolt att visa upp sina nya tår: i en av sina videor bjuder hon in sina belackare att fortsätta följa henne tills hon kan visa det slutliga resultatet

Ibland kan det verkligen göra skillnad när man eliminerar ett litet fysiskt fel, eller vad tror du?

 

Advertisement