Kvinnan med världens största läppar lyckas inte finna kärleken

av Titti Carlberg

12 April 2023

Kvinnan med världens största läppar lyckas inte finna kärleken
Advertisement

Att finna kärleken i vardagen är komplext. Att lyckas träffa sin själsfrände bland miljontals människor är ingen lätt uppgift, eftersom man måste etablera en sammankopplad karaktär. Även om det yttre är det första som uppmärksammas räcker inte detta för att etablera en relation, det är viktigt att lära känna den andra personen på djupet. Alltför ofta stannar vi vid utseendet.

Vår berättelses huvudperson är kvinnan med världens största läppar och trots att männen bjuder ut henne eller betalar resor för henne, finner hon ingen som älskar henne för den hon är. Männen stannar bara vid hennes utseende, utan att utforska vidare. Låt oss se mer detaljerat på hennes situation.

via Dailymail

Advertisement

Andre Emilova Ivanova kommer från Sofia, Bulgarien, är 25 år gammal och har bestämt sig för att genomgå 43 estetiska ingrepp för att förstora volymen på sina läppar. Totalt har dessa ingrepp kostat henne 23.000 euro. Efter alla dessa ingrepp passerar hon definitivt inte obemärkt förbi, faktum är att hon förklarar själv att det finns män som bjuder ut henne på romantiska middagar, och även de som erbjuder att betala resan för henne till deras stad för att få en dejt med henne, men trots alla dessa män lyckas hon inte finna sitt livs kärlek. Hennes önskan att hitta sin själsfrände är så stark att hon till och med har bestämt sig för att medverka i en reality show

Advertisement

"Jag gillar inte enkelhet, jag är ett fan av extrema former och excentriska aspekter. Jag tycker att naturlig skönhet är tråkigt, och av den anledningen beslöt jag mig för att förändra mitt utseende. Jag har fortfarande många förändringar i åtanke och jag tänker inte sluta förändra mitt utseende. Jag är en kvinna med ett annorlunda och extravagant utseende. Män lockas av det som är annorlunda, men trots det så är det ingen som ser bortom mitt yttre utseende. Jag har många beundrare men ingen som älskar mig för den jag är.".

Hennes förhoppning är nu att anmäla sig till en reality show för att finna sina drömmars man: "Jag hoppas att han utforskar min karaktär och inte bara stannar vid det yttre, jag behöver en man som vill lära känna mig och som älskar mig för den jag är".

Vad tycker du?

Advertisement