Denna kvinna har bestämt sig för att bara dejta män som är yngre än hennes son

av Titti Carlberg

01 April 2023

Denna kvinna har bestämt sig för att bara dejta män som är yngre än hennes son
Advertisement

En av hörnstenarna i det samtida samhället är den tekniska utvecklingen, tack vare sociala nätverk har en virtuell värld skapats där människor som är avlägsna eller som man inte ens känner ta kontakt med varandra och börja umgås. Det spelar ingen roll om de aldrig tidigare har träffats.

Sociala nätverk används för att dela sina passioner, för att lära känna andra individer och faktum är att många relationer kan födas på detta sätt. Den kvinnliga huvudpersonen i vår berättelse vet detta väl, genom olika plattformar online bestämde hon sig för att bara ta kontakt med pojkar som är yngre än hennes son. Låt oss se vad hon gjorde.

via The Sun

Advertisement
Taragenx/Instagram

Taragenx/Instagram

Tara, känd på sociala medier under pseudonymen Taragenx, är 49 år gammal. Många människor brukar vilja maskera sin ålder, men hon gillar att visa upp sin, eftersom hon är medveten och framför allt stolt över att se yngre ut än vad hon är. Det är dock inte bara hon själv som tycker det, utan även hennes många follower, hon har över 120.000. Genom innehållet hon delar vill hon visa att tidens gång inte bara är en negativ sak, utan att människor måste kunna acceptera den, och framför allt arbeta med sig själva för att åldras på ett behagligt sätt.

Kvinnan är medveten om sin skönhet som inte visar hennes ålder och därför har hon bestämt sig för att bara dejta och umgås med pojkar som är yngre än hennes 29-årige son.
"Jag räknar hela tiden min ålder, om tio år är jag 58 och har två tonårsbarnbarn. Det kommer dock att bli svårt för mina barn att kalla en pojkvän till mig för 'pappa', eftersom han säkert kommer att vara yngre än dem".

Advertisement
Taragenx/Instagram

Taragenx/Instagram

Många människor uppskattar hennes ärlighet när hon berättar om sina kärlekshistorier, och de hoppas att hon kommer att träffa sin själsfrände, oavsett ålder: "Du är jättesnygg, jag önskar att du hittar en pojkvän snart.".

Det finns naturligtvis ingen brist på belackare som kritiserar både hennes utseende och attityd, de tycker inte att hon verkar så ungdomlig och snygg som hon själv tror att hon är. De tycker dessutom att det är fel av henne att dejta pojkar som är så pass mycket yngre än henne.
"Jag tycker inte att du är så fascinerande som du påstår att du är""Jag tycker att din attityd inte bara är pinsam utan också skadlig""ingen vill ha ett kärleksförhållande med en mormor trots att hon är snygg" och "skulle det inte vara bättre om du dejtade mogna män, i din egen ålder?"

Vad tycker du?

Advertisement