Den här killen anser att hans snygga utseende är en börda: "Kvinnor vill bara utnyttja mig"

Titti Carlberg

12 Mars 2023

Den här killen anser att hans snygga utseende är en börda: "Kvinnor vill bara utnyttja mig"
Advertisement

Samhället är i ständig utveckling, men ett av de element som har etablerat sig i det samtida samhället är utseendet. Vi fokuserar allt för ofta uteslutande på exteriören, utan att undersöka ytterligare, som att döma en bok efter dess omslag. Ibland vill man inte ens lära känna en persons karaktär, utan dömer honom uteslutande efter utseendet, och tror att det yttre är tillräckligt för att förstå individen i helhet.

Huvudpersonen i vår berättelse är en kille som påstår att han 'utnyttjas' endast och uteslutande för sin skönhet. På grund av detta hittar han inte en livskamrat. Låt oss se hans historia i detalj.

via New York Post

Advertisement
marcoadonatelli/Instagram

marcoadonatelli/Instagram

Marco Donatelli är en 22-årig kille född i Ohio, men bor i Florida, som har bestämt sig för att göra karriär som modell och som entreprenör, han lanserar dessutom en egen klädlinje på marknaden. Ända sedan han var ett barn har han alltid haft ett mycket fördelaktigt utseende, så pass att han har fått mycket uppmärksamhet för det. Till och med hans mamma hävdar att han har ett ansikte som folk älskar att titta på. Själv jämför han sig med en ung Leonardo DiCapro och att han precis som skådespelaren måste bära "skönhetens tyngd".

"Jag vet att jag ser hemskt bra ut, det har gett mig många följare på Instagram. Jag tror att mina bästa egenskaper är mitt leende och kombinationen av lockigt hår och blå ögon. Den här kombinationen fungerar riktigt bra . Plus att jag är väldigt lång och muskulös".

marcoadonatelli/Instagram

marcoadonatelli/Instagram

Marco lockar många kvinnor just på grund av sitt utseende, men som han själv hävdar skulle han vilja ha någon som inte enbart uppehåller sig vid utseendet, utan farmför allt bryr sig om hans karaktär. 
"Vissa veckor översvämmas jag av meddelanden från kvinnor som vill gå ut med mig, men de är inte intresserade av att lära känna mig, utan bara utnyttja mig. Men om det är de enda det enda de vill, föredrar jag att ta en promenad med min hund Giuseppe".

Advertisement
marcoadonatelli/Instagram

marcoadonatelli/Instagram

Modellen vill verkligen ha en livspartner, men han har ännu inte träffat någon som tycker om honom för den han är. 
"Jag vill vara tillsammans med en enkel tjej men hon måste vara välorganiserad. Jag ser gärna att hon har en examen och ett arbete, men framför allt vill jag att hon ska se mig som den jag är, utan att enbart ägna sig åt mitt utseende".

Vad tycker du?

Advertisement