Hon flyttar till Ecuador efter att ha lärt känna en kille online: killen överger henne dock

av Titti Carlberg

08 Mars 2023

Hon flyttar till Ecuador efter att ha lärt känna en kille online: killen överger henne dock
Advertisement

Det nutida samhällets stödpunkt representeras av sociala medier. Dessa verktyg har gjort det möjligt att skapa en virtuell verklighet, en icke-plats, där det inte finns några avstånd, vilket innebär att det är möjligt att kontakta människor som befinner sig långt borta och tillåter sociala relationer mellan individer som inte känner varandra.

Men efter att två personer har haft kontakt ett längre tag på sociala medier vill de träffas live. Vid det tillfället kan det hända att en av de två bestämmer sig för att dra sig ur. Det var vad som hände huvudpersonen i vår berättelse. För att lära känna sin virtuella pojkvän flyttade hon till Ecuador. Synd dock att han lämnade henne direkt efter att de hade träffats.

via Milenio

Advertisement
Tofros/ Pixnio - Not the actual photo

Tofros/ Pixnio - Not the actual photo

En kvinna från Venezuela träffade genom sociala medier mannen hon trodde skulle bli hennes livs kärlek. Otur för henne dock att det inte blev så. För att lära känna sin virtuella partner reste hon så långt som till Ecuador och tillryggalade därmed cirka 1.500 kilometer.

En resa full av hopp om att påbörja ett liv tillsammans med mannen, som genom meddelanden, hade fått henne att bli kär. Men livet blir inte alltid som i sagorna, det är inte alltid som drömmar förvandlas verklighet. Kvinnan packade sina väskor och reste, tillsammans med sin dotter, till mannen i Ecuador. När paret äntligen träffades, tvekade dock inte mannen att överge kvinnan och flickan på gatan.

"Jag lärde känna en man på sociala medier, vi pratade ständigt och blev kära i varandra, han betalade biljetten åt mig så att vi kunde träffas. Vi kom överens om att jag skulle flytta till honom med min dotter. Han mötte mig på flygplatsen, men där sa han att han inte gillade mig, att jag inte var den han hade sett på foto. Han gick iväg och lämnade mig åt mitt öde.".

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Kvinnan visste inte vad hon skulle göra, hon var ensam med sitt barn i ett främmande land. Men efter en stunds funderade kavlade hon upp armarna och hittade ett sätt att försörja sig på. Faktum är att hon beslöt sig för att sälja godis på gatan.

Vad tycker du om hennes berättelse? Vad hade du gjort om du var i hennes ställe"

Advertisement