Pappan kommer på ett smart knep för att få sonen trött innan de går ombord på flygplanet

av Titti Carlberg

28 Februari 2023

Pappan kommer på ett smart knep för att få sonen trött innan de går ombord på flygplanet
Advertisement

När man ska resa långa sträckor är det att föredra att göra det med flygplan. Vid ett sådant tillfälle finns det de som vill använda tiden till att läsa, vila eller arbeta. Det är dock inte alltid möjligt, eftersom det kan inträffa oväntade händelser, som till exempel att ett barn börjar skrika, ofta på grund av att de har tröttnat på att sitta still. Många gånger har även vuxna svårt för att sitta still i flera timmar, så man bör ju ha lite förståelse för barnen.

Men pappan som är huvudperson i berättelsen var medveten om att hans son kunde irritera de andra passagerarna på flygplanet, så han bestämde sig för att se till så att sonen var trött när de klev ombord på planet. Låt oss se vad han gjorde.

via Infobae

Advertisement
mamastayup/Instagram

mamastayup/Instagram

Att resa med små barn är inte alltid så lätt, man måste tvinga dem att anpassa sig, men framför allt måste de ofta sitta still, utan att röra på sig. Men barn är fulla av energi, spring i benen och de vill ofta leka, vilket ligger i deras natur. På grund av detta är det osannolikt att de vill sitta still på samma ställe under en längre tid. Det enda sättet att få de att göra det, är att söva dem.

Allerick Freeman är, förutom att vara en professionell basketspelare, pappa till två underbara barn, varav den ena är en pojke på ett år. Mannens hustru, som är känd på sociala medier under pseudonymen mammastayup, filmade och delade på sin Instagramprofil, det smarta knep som hennes man kom på för att hålla deras lilla son lugn under flygresan.

Hemligheten var att se till så att barnet blev trött. Av den anledningen lät han barnet gå på en av de klassiska rullbanden som finns på flygplatser tills sonen inte orkade längre. På så sätt skulle han sova sig igenom hela flygresan utan att irritera någon.

Advertisement
mamastayup/Instagram

mamastayup/Instagram

Klippet fick väldigt många visningar, runt 28 miljoner, och det var många personer som kommenterade och hyllade mannens idé.
"Detta har jag aldrig tänkt på, vad smart""han bevisar verkligen att han tänker på de andra passagerarna, han förstår förmodligen att det är irriterande att lyssna på barnskrik" och "detta kommer jag göra nästa gång jag ska göra en flygresa med min son".

Vad tycker du om hans påhitt?

Advertisement