Barnet blir avstängt från skolan för att hans mamma arbetar som modell på en vuxensajt

av Titti Carlberg

26 Februari 2023

Barnet blir avstängt från skolan för att hans mamma arbetar som modell på en vuxensajt
Advertisement

Det kan hända att en eller annan elev blir avstängd från skolan under en lång tid på grund av olämpliga beteenden i klassrummet. Att reagera dåligt på en lärare, inta en oförskämd attityd mot klasskamrater eller skolpersonal, att ha hög frånvaro utan motivering är bara några av anledningarna som kan få rektorer och lärare att fatta detta beslut. Orsakerna beror dock just på elevens uppförande, men i det fall vi ska berätta att motivationen gäller något annat: en pojke hade tydligen blivit avstängd på grund av hans mammas yrke, hon arbetar som modell på webbplatsen OnlyFans.

via Mirror

Advertisement
thesarablake/Instagram

thesarablake/Instagram

Sara Blake Cheek, 31, har avslöjat det som hände hennes 7-årige son, som enligt henne blev utkörd från skolan utan ett giltigt skäl. Kvinnan som bor i Florida är mor till 4 barn, hävdar att orsaken beror på att lärarna inte skulle godkänna hennes arbete: faktum är, att när de upptäckte att hon är modell för OnlyFans, en känd wbbplats för vuxna, stängdes hennes son av från skolan och tvingades studera hemifrån.

När hon berättade om detta nämnde hon även en kollega till henne Victoria Triece, som skulle ha haft en femårig volontärtjänst på skolan i fråga, tills en förälder upptäckt vad hon arbetade med och meddelat det till institutet och uttryckt sin oro över det. Hon hade därmed blivit förbjuden att fortsätta utföra volontärarbete på skolan.

Advertisement
thesarablake/Instagram

thesarablake/Instagram

"När jag hörde talas om Victorias historia skickade jag ett meddelande till henne eftersom hon hade hittat en advokat som var villig att ta på sig ett OnlyFans-ärende" berättar Sara. "Jag upplevde en liknande situation när jag blev avstängd från mina barns fotbollsmatcher, jag fick inte följa dem till träningen, se deras matcher eller kommunicera med tränaren. De raderade mig från mina barns liv och förnedrade mig för det jag gör i mitt privatliv genom att avslöja min hemlighet. Min son blev dessutom avstängd från skolan."

Kvinnan försökte kommunicera med rektorn, som dock vägrade att prata med henne och ge henne en giltig motivering för sonens avstängning, som trots detta ändå lyckades att avsluta terminen med att studera hemifrån. Sara försökte inte ändra skolans uppfattning, utan för att få en giltig förklaring"Jag vill också påpeka att jag aldrig har kämpat mot avstängningen. Jag ville bara prata med rektorn och säga till honom att göra sitt jobb utan fördomar, baserat på vad ett barn förtjänar utan att involvera dess föräldrar. Detta är fruktansvärt orättvist mot barnet."

Vad tycker du om skolledningens beslut? Hur skulle du ha agerat i Saras ställe?

Advertisement