Han spenderar 20.000£ för att förvandla sitt ansikte och få mod att prata med kvinnor

av Titti Carlberg

18 Februari 2023

Han spenderar 20.000£ för att förvandla sitt ansikte och få mod att prata med kvinnor
Advertisement

Många människor har svårt att acceptera sig själva, de uppskattar inte sitt fysiska utseende och de ser defekter som i verkligheten inte existerar, eller som inte är annat än småsaker. Dessa små detaljer upplevs ofta som oöverstigliga, men framför allt är man säker på att andra människor lägger märke till dem direkt, vilket kan undergräva en persons karaktär och självsäkerhet.

Den manliga huvudpersonen i vår berättelse hade isolerat sig helt och bestämt sig för att inte dejta några kvinnor, eftersom han inte gillade sitt utseende. Av den anledningen valde han att utsätta sig för en kosmetisk operation. Låt oss se hur det gick.

via Wales Online

Advertisement

Marcello Cantu är en 31-årig man som aldrig hade uppskattat sitt utseende, just av denna anledning kunde han inte interagera med andra människor "jag hade inget umgänge", framför allt inte med kvinnliga. När någon kom fram till honom för att säga något blev hans ansikte "rött som en tomat". Han uppfattade sina brister som förstorade och tyckte att människor stirrade på honom. Så han bestämde sig för att genomgå en operation som kostade cirka 20.000 pund.

Mannen bestämde sig för att genomföra alla förändringar samtidigt. Han gjorde en hårtransplantation, opererade näsan, men framför allt förminskade han storleken på sina öron. På kort tid blev han en annan person, förändringen var inte bara extern, utan han fick genast ett så bra självförtroende att han kunde interagera med andra människor utan problem.

Advertisement

"Jag hade aldrig ett riktigt socialt umgänge, jag förlorade hela min tonårstid. När jag gick i skolan hade jag aldrig en dejt, jag var inte tillräckligt modig för att bjuda ut tjejer. Jag ville vara någon annan och jag tänkte att jag skulle börja med att förändra mitt utseende. När jag väl opererat mig förändrades mitt liv totalt, jag fick många flickvänner, från 8,9 till ännu fler.

Vad tror du? Kan vårt yttre utseende påverka karaktären för att förändra den helt och göra att man får större självförtroende?

Advertisement