På Alla hjärtans dag ger hon sin man bilder på alla kvinnor han gillat på Instagram

av Titti Carlberg

16 Februari 2023

På Alla hjärtans dag ger hon sin man bilder på alla kvinnor han gillat på Instagram
Advertisement

Varje år den 14 februari är det obönhörligen, Alla hjärtans dag, eller de älskandes högtid. På denna dag är det vanligt att fira med sin andra hälft och på alla sätt försöka skapa magnifika överraskningar som gör ens partner mållös. Vissa väljer att förlita sig på klassiska presenter: blommor, halsband, ringar eller att gå på restaurang. Andra, å sin sida, vill uttrycka sin kärlek genom att ägna all sin tid åt sin pojkvän eller flickvän och skapa ett föremål med sina egna händer, bland de mest populära finns fotoalbum som innehåller de bästa stunderna de har upplevt tillsammans.

Den kvinnliga huvudpersonen i vår berättelse visade sin stora kreativitet genom att ge sin pojkvän en oöverträffad gåva som gjorde honom väldigt förvånad: det vill säga bilder på alla kvinnor han hade gillat på Instagram.

via gr93la/TikTok

Advertisement
gr93la/TikTok

gr93la/TikTok

Gloria, är en amerikansk tjej som är känd på sociala medier under pseudonymen gr93la, hon bestämde sig för att visa på sin TikTok-sida hur hon gjorde en present till sin pojkvän på Alla hjärtans dag. Den sistnämnda brukade spendera mycket tid på Instagram och "gilla" flera bilder.Det var bara det att bilderna i fråga var uteslutande på kvinnor.

Tjejen som hade tröttnat på detta bestämde sig för att ta tillfället i akt på Alla hjärtans dag för att understryka att hon inte gillade hans beteende. Hon bestämde sig alltså för att ge honom en mycket speciell gåva.

"Med tanke på att alla delar med sig av vad de har gett sin partner i present på Alla hjärtans dag, tänkte jag dela med mig av den vackra gåvan jag gjorde till min pojkvän".

 

Advertisement
gr93la/TikTok

gr93la/TikTok

Gloria ansträngde sig för att göra ett grundligt jobb. Hon öppnade sin pojkväns Instagram-profil och tog alla fotografier på de kvinnor han "gillade" och skrev ut dem. Därefter limmade hon fast dem på pinnar som hon fäste på en liten piedestal så att bilderna satt vertikalt. Basen med fotografierna var alltså det första hennes pojkvän såg när han öppnade dörren till sin bostad.

En verkligt originell gåva, som användarna av sociala medier verkligen gillade, så mycket att klippet nådde över 14 miljoner visningar.

Undra om han förstod budskapet... 

Advertisement