Han reser världen runt för att göra så många kvinnor som möjligt gravida: "Jag vill vara pappa till minst 2.500 barn"

av Titti Carlberg

11 Februari 2023

Han reser världen runt för att göra så många kvinnor som möjligt gravida: "Jag vill vara pappa till minst 2.500 barn"
Advertisement

Det sägs att, det att bli förälder är en av de största glädjeämnena i ens existens, eftersom man kommer i förbindelse med ett nytt liv. Man förändras helt och känner sig redo att göra allt för den lilla. Det finns de som älskar denna känsla och önskar att bilda en stor familj, så mycket att de efter att ha fått ett barn genast vill ha fler.

Det sägs att kungen av Iliaden, Priamos, fick ett 50-tal söner, och mannen som är huvudperson i vår berättelse vill ha många fler än så. Han åtog sig att resa jorden runt i syfte att göra så många kvinnor som möjligt gravida, för att bli pappa till minst 2.500 barn.

via Tyla

Advertisement

Mannen som ursprungligen kommer från USA är känd under namnet Joe Donor, har bestämt sig för att starta ett riktigt uppdrag, det vill säga att resa jorden runt med målet att bli pappa till minst 2.500 barn. För tillfället är hans mål långt borta, eftersom han endast har blivit far till 160 barn, utspridda i olika länder: Amerika, Storbritannien, Italien, Singapore, Filippinerna och Argentina. Huvudpersonen förklarar att han inte gör annat än att hålla sig tillgänglig för de som vill ha honom. 

Han blir kontaktad av kvinnor på sociala medier och han accepterar alla sätt han erbjuds för att bli förälder. Han ber aldrig om pengar, utan bara om att få resan betald.

Advertisement

Today I was happy to meet my first success in Australia, she is a an absolute cutie, and a good eater! If you want my...

Pubblicato da Joe Donor su Martedì 8 ottobre 2019

"Jag har bestämt mig för ett exakt antal - förklararJoe under en intervju - jag vill ha minst 2.500 barn. Än så länge är jag inte ens i närheten av den siffran. Jag räknade ut att jag har ett genomsnitt på cirka 10 barn om året. Jag hoppas verkligen att jag får leva så pass länge att jag lyckas nå mitt mål. För tillfället bor jag i Storbritannien, men jag är villig att resa dit jag blir ombedd. Jag är beredd att resa jorden runt".

Många människor har kritiserat hans inställning eftersom de tycker att han helt enkelt utnyttjar kvinnor och familjer som önskar få barn, medan det för honom inte är annat än en lek. Bland hans belackare finns Stephen Paige, en berömd advokat, expert inom familj och fertilitet, som kraftigt angriper Joes inställning och sättet han agerar på, eftersom mannen inte gör annat än att dra nytta av lusten och nära förhoppningen hos dem som vill bli mammor till varje pris.

Vad tycker du om denna man?

Advertisement