En berusad man går vilse i skogen: han återfinns när de upptäcker att han deltar i sökandet efter sig själv

av Titti Carlberg

21 Februari 2023

En berusad man går vilse i skogen: han återfinns när de upptäcker att han deltar i sökandet efter sig själv
Advertisement

Det är lätt hänt, när man går ut och roar sig med vänner, att man tappar känslan för både tid och rum, kanske på grund av att man inte uppmärksammar hur mycket alkohol man dricker den kvällen. Att dricka några drinkar kan förvisso vara trevligt, men när man går till överdrift kan det få oönskade effekter, till den grad att man helt tappar uppfattningen om vad som sker runt omkring.

Vår berättelses huvudperson överdrev förmodligen lite väl med alkoholhaltiga drinkar, så pass att han anmäldes försvunnen. Det lustiga var dock att han deltog i sökandet efter sig själv. Låt oss se vad som hände.

via Ouest-france

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Berättelsen utspelar sig i Turkiet. Det hela började lugnt, mannen skulle ut och roa sig med en grupp vänner. Men vid något tillfälle började alla dricka för mycket. En av deltagarna, Beyhan Mutlu, en man i 50-årsåldern, försvann plötsligt ut i tomma intet. De andra deltagarna blev oroliga när de inte längre såg sin vän någonstans och de trodde att han kunde ha gått vilse i den närliggande skogen.

Kompisgruppen underrättade omedelbart mannens anhöriga och polisen för att omedelbart börja sökandet efter honom och även de boende i kvarteret ställde upp för att hjälpa till i sökandet efter mannen. Under flera timmar deltog alla i sökandet och ropade Beyhans namn högt i hopp om att ekot från skogen skulle få ljudet att nå den försvunna mannens öron.

Det är inte känt hur detta var möjligt, men plötsligt dök Beyhan upp mitt i folkmassan och deltog i sökandet efter sig själv. I ett ögonblick av klarhet slogs han dock av tvivel och frågade en person vem de letade efter.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

I samma ögonblick som personen skulle svara på vem de sökte, kände han igen mannen som hade ställt frågan. Polisen underrättades omedelbart, de tog mannen i förvar och förde hem honom i säkerhet. Frågan som alla deltagare ställde sig var dock: hur kom det sig att Beyhan plötsligt befann sig mitt i gruppen av sökande, men framför allt, hur kunde hans vänner ha undgått att se honom bredvid dem?

En riktigt lustig händelse, när allt väl var över fick deltagarna sig ett gott skratt.

Advertisement